Autor: Maarit Eerme • 20. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnapood tähistab esimest sünnipäeva

Laupäeval, 23. mail tähistab linnapood LIPO oma esimest sünnipäeva.

Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuu kinnitas, et linnapood on leidnud tee väga paljude pealinlaste südamesse. „Lipot külastavad ka teistest linnaosade elanikud ning see näitab, et selline konkurentsitult soodsate hindadega pood on paljude jaoks hädavajalik,“ rääkis Sarapuu.

Linnapoodi külastab päevas keskmiselt 1200 inimest, osturallil ja muudel kampaaniaüritustel on aga osalenud iga kord lausa 3000 kuni 5000 külastajat.

„Linna soodsaimate hindadega kauplus on üks osa Tallinna sotsiaalteenuste mahukast paketist, millega omavalitsus toimetulekuraskustes inimesi toetab,“ ütles Sarapuu. „Linnapoes müüakse esmavajalikke toidu- ja tarbekaupu nn sotsiaalhinnaga.“

„Sünnipäeval pakutakse lisaks toidukaupadele ka mitmesuguseid soodsaid tööstuskaupu nii lastele kui ka täiskasvanutele,“ ütles Sarapuu.

Õues peetaval laadal pakutakse käsitöökaupu, tööstuskaupu, toiduaineid ning värskeid aiasaadusi. Lapsi lõbustavad batuut, hobused ja kartautod. Seega jagub meelepärast tegevust kogu perele.

 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070