Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 17. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETK Grupi esimese poolaasta käive 234 miljonit eurot

ETK Grupi tänavu esimese poolaasta müügikäive oli 234 miljonit eurot. Võrreldes möödunud aasta sama perioodiga kasvas käive 5,8 %.

ETK juhatuse liige  Janek Lepa sõnul on tänavu ETK Grupi poodides kasvanud nii klientide arv kui ka keskmine ost, samas kui hinnad paljudes kaubagruppides on langenud.

„Meie müügikasv on saavutatud suures osas läbi pideva töö tarbijate ootustele vastava sortimendi pakkumisega ning kaupade saadavuse parandamisega“ ütles Lepp.

ETK Grupp on tänavu jätkanud mitmete atraktiivsete müügi- ja mainekampaaniatega („Suur saak“,„Väikese Taksi Päevad“,„Hoiame kokku!“, „Soodushinnad Säästukaardiga“, „Eesti kõikse kõikse kokkuhoidvam kaupluste perekond“) ning käivitanud uusi kampaaniaid („Nädala tähed“).

ETK Gruppi on liitunud ETK Jaekaubanduse AS ning 19 tarbijate ühistut, millel on omakorda kokku ligi 83 000 klientomanikku ehk ühistu liiget. ETK Gruppi kuulub hetkel 354 kauplust, millest suurema osa moodustavad toidu- ja esmatarbekaupluste ketid Konsum, Maksimarket ja AjaO.

 

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700