• 13.08.15, 18:33
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Maxima 10 miljoni tüli jõudis Eestis kohtusse

Maxima kaubandusketi suuromaniku Nerijus Numaviciuse äripartner Mindaugas Marcinkevicius kaebas Numaviciuse Harju maakohtusse, et sisse nõuda pea 10 mln eurot tütarettevõtte müügist tekkinud kahju.
Maxima 10 miljoni tüli jõudis Eestis kohtusse
  • Foto: Andras Kralla
Täna sisse antud hagi nõuab Maxima grupiga seotud ettevõtte Klarus Group Holdings OÜ juhatuse liikmetelt Margus Lentsiuselt, Ingrida Mikenaitelt ja grupi suuromanikult Nerijus Numaviciuselt solidaarselt Maxima grupi väikeosaniku Marcinkeviciuse ettevõtte Taikos Projektas UAB kasuks välja kahju hüvitist summas 9 630 362 eurot. Lisanduma peaks veel viivis.
Lugege sellest vaidlusest pikemalt edasi aripaev.ee lehelt
 

Seotud lood

Uudised
  • 09.09.16, 12:33
Maxima miljonitülis mängiti kaardid ümber
Leedu prokuratuur lõpetas Baltimaade rikkaima mehe Nerijus Numaviciuse äriimpeeriumi kohtueelse uurimise, kuna ei leidnud maksupettuste süüdistustele alust.
Uudised
  • 19.08.15, 09:54
Maxima impeeriumi võrgustik
Baltimaade rikkaim mees Nerijus Numavicius alustas veebikampaaniat, et näidata oma äritegevuse läbipaistvust. Maksudest hoidumises süüdistatava miljonäri sõnul pole tal midagi varjata.
Uudised
  • 17.08.15, 12:33
Maxima omaniku esindaja: süüdistused on alusetud!
Maksudega sahkerdamises süüdistatav Maxima suuromaniku Nerijus Numaviciuse vastu külvatakse meedias segadust ja süüdistatakse alusetult, teatas miljonäri esindaja Eestis Meta Advisory.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele