Autor: Kaubandus.ee • 24. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes osalevad Kaubanduse Aastakongressil 2015

Kaubanduse Aastakongress 2014 osalejad
Foto: Raul Mee
14. oktoobril toimuval Kaubanduse Aastakongressil on kirjas juba 180 inimest. Vaata, kes juba osalevad ning registreeri ka ennast ja kolleegid kongressile ning järgnevale filmiõhtule hinnaga 289 eurot (km-ga 346,80). Nimekiri uuendatud 05.10.2015.

Lisaks Eesti kaubandusettevõtetele tuleb Kaubanduse Aastakongressile esinema Hiina e-kaubandus hiiu juhi Jack Ma eksnõunik Porter Erisman, kes lendab kohale otse Shangaist. Lisaks veel toimub populaarne pankade analüütikute vestlusring ning viime läbi kaks spetsiaalselt uuringut, mille tulemused avaldame üritusel.

Vaata Kaubanduse Aastakongressi kava.

Osalejate nimekiri seisuga 05.10.2015

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070