Autor: Kaubandus.ee • 31. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kes on Aasta Kaubandustegu 2015 auhinna vääriline?

Eelmise aasta Kaubanduse Aastakongressil auhinnatud kaubandusteo finalistid
Foto: Raul Mee
Eesti Kaupmeeste Liit palub avaldada arvamust, kes on Aasta Kaubandustegu 2015 auhinna vääriline? Avalda arvamust 11. septembriks 2015.

Konkursi eesmärgiks on leida kaubanduse edulugusid, millest oleks kolleegidel õppida ning tutvustada ja tunnustada edukaid kaubandusettevõtjaid.

Olete valitud nende praktikute hulka, kes otsustavad Aasta Kaubandusteo konkursi võitja. Koos teiega on žüriisse valitud jaekaubanduse, tootjate, töötlejate, logistika ja teiste kaubanduse sidusrühmade esindajad, kes on kaubanduselus aktiivselt kaasa löönud.

AVALDA ARVAMUST SIIN!

AASTA KAUBANDUSTEGU võib olla tegu, mis paistis teile silma 2015. aastal, MIS ON:

toonud kasu klientidele;aidanud kaasa erakordsele majanduslikule edule;aidanud kaasa Eesti kaubanduse üldisele arengule;aidanud tõsta Eesti kaubanduse konkurentsivõimet rahvusvaheliselt;kontseptuaalselt silmapaistev;kaasa toonud parendusprotsessi ühiskonnas ja/ või ettevõttes;taganud head suhted kaubandusettevõtja ja klientide, partnerite, tarnijate vahel;paistnud silma innovaatilisusega, on loonud mõne tulevikku suunatud tehnoloogilise uuenduse ja/võipaistnud silma töötajatest hoolimise ja töötingimuste parendamisegakooskõlas ausa ja eetilise kaubanduse põhimõtetega.

Aasta Kaubandustegu võitja avaldatakse Kaubanduse Aastakongressil 14.10.2015.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700