Autor: Kaubandus.ee • 31. august 2015

Kes on Aasta Kaubandustegu 2015 auhinna vääriline?

Eelmise aasta Kaubanduse Aastakongressil auhinnatud kaubandusteo finalistid
Autor: Raul Mee

Eesti Kaupmeeste Liit palub avaldada arvamust, kes on Aasta Kaubandustegu 2015 auhinna vääriline? Avalda arvamust 11. septembriks 2015.

Konkursi eesmärgiks on leida kaubanduse edulugusid, millest oleks kolleegidel õppida ning tutvustada ja tunnustada edukaid kaubandusettevõtjaid.

Olete valitud nende praktikute hulka, kes otsustavad Aasta Kaubandusteo konkursi võitja. Koos teiega on žüriisse valitud jaekaubanduse, tootjate, töötlejate, logistika ja teiste kaubanduse sidusrühmade esindajad, kes on kaubanduselus aktiivselt kaasa löönud.

AVALDA ARVAMUST SIIN!

AASTA KAUBANDUSTEGU võib olla tegu, mis paistis teile silma 2015. aastal, MIS ON:

toonud kasu klientidele;aidanud kaasa erakordsele majanduslikule edule;aidanud kaasa Eesti kaubanduse üldisele arengule;aidanud tõsta Eesti kaubanduse konkurentsivõimet rahvusvaheliselt;kontseptuaalselt silmapaistev;kaasa toonud parendusprotsessi ühiskonnas ja/ või ettevõttes;taganud head suhted kaubandusettevõtja ja klientide, partnerite, tarnijate vahel;paistnud silma innovaatilisusega, on loonud mõne tulevikku suunatud tehnoloogilise uuenduse ja/võipaistnud silma töötajatest hoolimise ja töötingimuste parendamisegakooskõlas ausa ja eetilise kaubanduse põhimõtetega.

Aasta Kaubandustegu võitja avaldatakse Kaubanduse Aastakongressil 14.10.2015.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700