• 31.08.15, 10:53
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kes on Aasta Kaubandustegu 2015 auhinna vääriline?

Eesti Kaupmeeste Liit palub avaldada arvamust, kes on Aasta Kaubandustegu 2015 auhinna vääriline? Avalda arvamust 11. septembriks 2015.
Eelmise aasta Kaubanduse Aastakongressil auhinnatud kaubandusteo finalistid
  • Eelmise aasta Kaubanduse Aastakongressil auhinnatud kaubandusteo finalistid Foto: Raul Mee
Konkursi eesmärgiks on leida kaubanduse edulugusid, millest oleks kolleegidel õppida ning tutvustada ja tunnustada edukaid kaubandusettevõtjaid.
Olete valitud nende praktikute hulka, kes otsustavad Aasta Kaubandusteo konkursi võitja. Koos teiega on žüriisse valitud jaekaubanduse, tootjate, töötlejate, logistika ja teiste kaubanduse sidusrühmade esindajad, kes on kaubanduselus aktiivselt kaasa löönud.
AVALDA ARVAMUST SIIN!
AASTA KAUBANDUSTEGU võib olla tegu, mis paistis teile silma 2015. aastal, MIS ON:
toonud kasu klientidele; aidanud kaasa erakordsele majanduslikule edule; aidanud kaasa Eesti kaubanduse üldisele arengule; aidanud tõsta Eesti kaubanduse konkurentsivõimet rahvusvaheliselt; kontseptuaalselt silmapaistev; kaasa toonud parendusprotsessi ühiskonnas ja/ või ettevõttes; taganud head suhted kaubandusettevõtja ja klientide, partnerite, tarnijate vahel; paistnud silma innovaatilisusega, on loonud mõne tulevikku suunatud tehnoloogilise uuenduse ja/või paistnud silma töötajatest hoolimise ja töötingimuste parendamisega kooskõlas ausa ja eetilise kaubanduse põhimõtetega.
Aasta Kaubandustegu võitja avaldatakse Kaubanduse Aastakongressil 14.10.2015.

Seotud lood

Uudised
  • 11.08.15, 15:58
EuroCommerce'i 5 soovitust Eesti kaupmeestele
EuroCommerce'i (Euroopa jae-, hulgi- ja rahvusvahelise kaubanduse liitude ühendus) peadirektor Christian Verschueren annab 5 soovitust Eesti kaupmehele, mille järgi tasub joonduda. Lisaks saad teada, kui palju peaks kaubandust reguleerima. Verschueren esineb 14. oktoobril Kaubanduse Aastakongressil.
Uudised
  • 17.06.15, 11:44
Enamik kauplejaid plaanib e-poodi, kuid laienema ei kiirustata
Äripäeva teemaveeb kaubandus.ee uuris jaemüüjatelt ning hulgikauplejalt, milliseks kujuneb lähiajal Eesti kaubandus.
Uudised
  • 24.08.15, 17:32
Vaata, kes osalevad Kaubanduse Aastakongressil 2015
14. oktoobril toimuval Kaubanduse Aastakongressil on kirjas juba 180 inimest. Vaata, kes juba osalevad ning registreeri ka ennast ja kolleegid kongressile ning järgnevale filmiõhtule hinnaga 289 eurot (km-ga 346,80). Nimekiri uuendatud 05.10.2015.
Uudised
  • 03.08.15, 15:55
Pisipakid on Hiina e-kaupmeeste edu võti Eestis ja Soomes
Hiinast tuleb Eestisse ja Soome peamiselt väikesed ja mitte nii kallihinnalised tooted ning seetõttu on inimeste ostuotsus ka lihtsam.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele