27. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Legendaarne kasutatud riiete kauplus avas veebipoe

Paavli kaltsukas avas e-kaupluse
Foto: Paavli kaltsukas
Tallinna üks suuremaid ja legendaarsemaid kasutatud riiete müüja Paavli Kaltsukas avas 24. augustil enda e-poe, millele eelnes mitu kuud arendustöid.

„Püüame e-poes müüa võimalikult erinevaid kaupu, nii kallimaid kui odavamaid riideid, kodukaupu ja mänguasju. See iseloomustaks siis ühtlasi Paavli Kaltsuka kui päris kaupluse kaubavalikut,“ ütles ettevõtte omanik Indrek Randvee.

Avamise hetkel oli veebikaupluses ca 700 toodet ning uusi tooteid lubati lisada iga päev.

Võrreldes tavakauplusega on kasutatud riiete veebikauplusel igat tooted üks ühik ning toodetest fotode tegemine, kirjelduste kirjutamine on suur töö ja arvestatav kulu. „Kas selline poepidamine ennast ära tasub saame hinnata hiljem,“ rääkis Randvee.

Kasutatud riiete kaupluse omaniku sõnul näitas esimene päev, et huvi sellise poe vastu on väga suur. „Meie kaubavarud on suured ja päris poe kaubavalik uue kaupluse avamisega ei kannata.“ Randvee lubas ka tulevikus makse- ja tarneviise lisada.

Paavli Kaltsuka 2014. aasta müügitulu oli 556 tuhat eurot ning aruandeaasta kahjum 93 tuhat eurot. Käesoleval aastal plaanitakse käivet suurendada maksimaalselt 10%.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700