27. august 2015

Legendaarne kasutatud riiete kauplus avas veebipoe

Paavli kaltsukas avas e-kaupluse
Autor: Paavli kaltsukas

Tallinna üks suuremaid ja legendaarsemaid kasutatud riiete müüja Paavli Kaltsukas avas 24. augustil enda e-poe, millele eelnes mitu kuud arendustöid.

„Püüame e-poes müüa võimalikult erinevaid kaupu, nii kallimaid kui odavamaid riideid, kodukaupu ja mänguasju. See iseloomustaks siis ühtlasi Paavli Kaltsuka kui päris kaupluse kaubavalikut,“ ütles ettevõtte omanik Indrek Randvee.

Avamise hetkel oli veebikaupluses ca 700 toodet ning uusi tooteid lubati lisada iga päev.

Võrreldes tavakauplusega on kasutatud riiete veebikauplusel igat tooted üks ühik ning toodetest fotode tegemine, kirjelduste kirjutamine on suur töö ja arvestatav kulu. „Kas selline poepidamine ennast ära tasub saame hinnata hiljem,“ rääkis Randvee.

Kasutatud riiete kaupluse omaniku sõnul näitas esimene päev, et huvi sellise poe vastu on väga suur. „Meie kaubavarud on suured ja päris poe kaubavalik uue kaupluse avamisega ei kannata.“ Randvee lubas ka tulevikus makse- ja tarneviise lisada.

Paavli Kaltsuka 2014. aasta müügitulu oli 556 tuhat eurot ning aruandeaasta kahjum 93 tuhat eurot. Käesoleval aastal plaanitakse käivet suurendada maksimaalselt 10%.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700