14. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TÄNA viimast päeva soodushinnaga Kaubanduse Aastakongressile!

Kaubanduse Aastakongress 2015
Foto: Kaubanduse Aastakongress
Veel täna on võimalik ennast kirja panna soodushinnaga 239 eurot (km-ga 262,80) 14. oktoobril toimuvale Kaubanduse Aastakongressile 2015.

Soodushinnaga registreerimine Kaubanduse Aastakongressile 2015 lõppeb täna, 14. septembri südaöösel. 

Vaata osalejate nimekirja, kes juba osalevad Kaubanduse Aastakongressil ning pane ennast ka kirja!

Miks osaleda Kaubanduse Aastakongressil 2015:

- Saate teada, kes on Eesti edukaimad kaupmehed (Äripäeva jae- ja hulgikaubanduse TOPi autasustamine);- Saate teada, millise tervise juures on Eesti kaubandus;- Saate teada, kui palju ja mida ostetakse piiri tagant (uuring viiakse läbi spetsiaalselt kongressi tarvis);- Laval jagavad oma mõtteid analüütikud ning kaupmehed;- Välismaised kaupmehed räägivad enda edulugusid - esmakordselt tuleb Eestisse otse Shangaist Hiina e-kaubandus hiiu Alibaba konsultant Porter Erisman;- Esmakordselt toimub kongressi järgselt kinoseanss.

Tutvu kavaga ning registreeru kohe, sest AINULT TÄNA saab veel soodushinnaga 239 eurot (km-ga 286,80). Säästad 50 eurot! Alates homsest, 15. septembrist, kehtib tavahind 289 eurot (km-ga 346,80)

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700