25. september 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubanduse kinoõhtu: Crocodile in the Yangtse

Crocodile in the Yangtze
Foto: Crocodile in the Yangtze
14. oktoobril kell 18.00 esilinastub Forum Cinemas Coca-Cola Plaza (Hobujaama 5, Tallinn) Hiina e-kaubandushiiust Alibaba.com kasvamisest suurettevõtteks kõnelev film "Crocodile in the Yangtse".

Tegemist on parima filmiga, mis jutustab Hiina e-kaubandushiiu alibaba.com hingeelust. Kohal on filmitegija ning Alibaba konsultant Porter Erisman, kelle lennutas Shangaist kohale Omniva. Lisaks teeb kohapeal sissejuhatava sõnavõtu Omniva juhatuse liige Ansi Arumeel.  

Filmi kohta on öeldud, et filmis saab näha haruldasi telgitaguseid stseene, kuidas Alibaba tegi internetikaubanduse revolutsiooni. Ning tegemist on inspireeriva filmiga kõigi jaoks, kellel on unistus!  Film on linastunud üle 50 linnas üle maailma 6 kontinendil. 

Kaubanduse Aastakongressil 2015 osalejatel on filmiseanss paketi sees. Kuid kui sul ei olnud võimalik osaleda päeval Kaubanduse Aastakongressil, siis nüüd on võimalus tulla õhtul ka ainult kinoseansile, kus pakutakse eelnevalt suupisteid ja karastusjooke.

Kohapeal on võimalik networkida kaubandusettevõtete juhtfiguuridega, pidada nõu e-kaubanduse konsultandi Porter Erismaniga või niisama mõnusalt aega veeta. 

Filmiseansil osalemine maksab 14.90 (km-ga 17.88). Osalemissoov edastada [email protected].

Vaata filmi TREILERIT

The Alibaba Story - Crocodile in the Yangtze from Taluswood Films on Vimeo.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700