9. oktoober 2015
Jaga lugu:

Aja planeerimine: Selveri juht Kristi Lomp

Selveri juhatuse liige Kristi Lomp
Selveri juhatuse liige Kristi Lomp  Foto: Meeli Kütim

Uurisime, mis on Selveri juhi Kristi Lombi aja planeerimise põhimõtted, kui palju koosolekuid tal kalendris on ning kui suur vahe peab nende vahel minimaalselt olema.

„Minu põhimõte on, et koosolekuteks kogunetakse vajaduspõhiselt. Nii võib juhtuda, et mõni nädal on kohtumiste ja koosolekute osas päris tihe ning järgmine taas hõredam,“ rääkis Lomp. Ta lisas, et nädalas korra toimub iganädalane kohtumine ettevõtte juhtrühmaga, et jagada infot valdkondades toimuva, müügitulemuste jne kohta.

Lombi kalendris on erinevad projektide töögruppide koosolekud ning osakondade nõupidamised. „Kuna ettevõte on suur, siis selleks, et tegevustega pidevalt kursis olla, osalen ka osakondade nõupidamistel.“ Lisaks on tema jaoks väga olulisel kohal ka kohtumised koostööpartneritega.

Koosolekuid planeerib Selveri juht outlookis, kuhu need  on sisestatud teemapõhiselt. „Koosolekud ei saa loomulikult kattuda ning nende vahe peaks olema minimaalselt 30 minutit.“ Lomp arutab olulisi asju ka operatiivselt. „Kuna minu kalendris on koosolekuid ja kohtumisi ikkagi küllalt palju, siis valmistun nendeks enamasti enne koosolekut,“ ütles Lomp. Lisades, et koosolekul on tavaliselt need inimesed, kes on teemaga otseselt seotud.

Selveris peetakse koosolekuid ikka füüsiliselt kohal olles, kuid vajadusel kasutatakse ka video-, telefonikonverentsi ja Skype’i. Lombi sõnul efektiivsust silmad pidades räägime koosolekul kokkulepitud teemal ning püütakse teemast mitte kõrvale kalduda.

Selveris algab tavapäraselt tööpäev kell 8 ja lõppeb 17. „Komandeeringutes olles ja kauplusi külastades nihkuvad tööaja piirid vastavalt vajadusele“

Jaga lugu:
KAUBANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kaubandusteemalised uudised igal nädalal enda postkasti.

Kaubandus.ee toetajad:

Enimloetud
Maarit Eerme
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884maarit@kaubandus.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt