9. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aja planeerimine: Selveri juht Kristi Lomp

Selveri juhatuse liige Kristi Lomp
Foto: Meeli Kütim
Uurisime, mis on Selveri juhi Kristi Lombi aja planeerimise põhimõtted, kui palju koosolekuid tal kalendris on ning kui suur vahe peab nende vahel minimaalselt olema.

„Minu põhimõte on, et koosolekuteks kogunetakse vajaduspõhiselt. Nii võib juhtuda, et mõni nädal on kohtumiste ja koosolekute osas päris tihe ning järgmine taas hõredam,“ rääkis Lomp. Ta lisas, et nädalas korra toimub iganädalane kohtumine ettevõtte juhtrühmaga, et jagada infot valdkondades toimuva, müügitulemuste jne kohta.

Lombi kalendris on erinevad projektide töögruppide koosolekud ning osakondade nõupidamised. „Kuna ettevõte on suur, siis selleks, et tegevustega pidevalt kursis olla, osalen ka osakondade nõupidamistel.“ Lisaks on tema jaoks väga olulisel kohal ka kohtumised koostööpartneritega.

Koosolekuid planeerib Selveri juht outlookis, kuhu need  on sisestatud teemapõhiselt. „Koosolekud ei saa loomulikult kattuda ning nende vahe peaks olema minimaalselt 30 minutit.“ Lomp arutab olulisi asju ka operatiivselt. „Kuna minu kalendris on koosolekuid ja kohtumisi ikkagi küllalt palju, siis valmistun nendeks enamasti enne koosolekut,“ ütles Lomp. Lisades, et koosolekul on tavaliselt need inimesed, kes on teemaga otseselt seotud.

Selveris peetakse koosolekuid ikka füüsiliselt kohal olles, kuid vajadusel kasutatakse ka video-, telefonikonverentsi ja Skype’i. Lombi sõnul efektiivsust silmad pidades räägime koosolekul kokkulepitud teemal ning püütakse teemast mitte kõrvale kalduda.

Selveris algab tavapäraselt tööpäev kell 8 ja lõppeb 17. „Komandeeringutes olles ja kauplusi külastades nihkuvad tööaja piirid vastavalt vajadusele“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757