26. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP 100 edukaimad kaupmehed

Foto: Pixaby
26. novembril ilmuv Eesti Edukaimate Ettevõtete TOP100 selgitab välja kõige edukamad suurfirmad, kelle seas on ka mitmed kaubandusettevõtted.

Siinkohal toongi välja Eesti ettevõtete TOP100 seast 10 edukaimat kaubandusettevõtet.

Antonio Trade (koht suured tabelis 5) - hulgikaubandusStatoil Fuel & Retail Eesti AS (koht suures tabelis 9) – jaekaubandusNord Cocoa OÜ (koht suures tabelis 12) – hulgikaubandusLax Handel OÜ (koht suures tabelis 14) – hulgikaubandusMN Medical OÜ (koht suures tabelis 16) – hulgikaubandusArte Bunkering OÜ (koht suures tabelis 17) – hulgikaubandus Multiforce OÜ (koht suures tabelis 21) – hulgikaubandus MBR Metals OÜ (koht suures tabelis 32) – hulgikaubandus Rautakesko AS (koht suures tabelis 33) – jaekaubandus Prisma Peremarket AS (koht suures tabelis 34) – jaekaubandus 

Vaata täispikka Eesti ettevõtete TOP100 aastal 2014 nimekirja Äripäevast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700