3. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rimi: klient ootab kodupoelt tervislikku ja keskkonda säästvat mõtteviisi

Rimi Eesti Food juht Anders Torell
Foto: Erik Prozes
Rimi koostas esimese Eesti jaekauplusena vastutustundliku ettevõtluse raporti 2015, milles antakse ülevaade Rimi tegutsemise põhimõtetest ning projektidest, kuhu Rimi on vastutustundliku ettevõttena panustanud.

„Võin julgelt väita, et Rimil on vastutustundlikkus juba geenides,“ sõnas Rimi  tegevjuht Anders Torell. „Kõik see, mida Rimi emaettevõte ICA teeb Rootsis vastutustundliku ettevõtluse vallas, on meile suureks eeskujuks ka siin Eestis. Loomulikult lähtume meie Eesti vajadustest ja otsustame ise, millal ja mida teha või kuhu panustada.“

„Sotsiaalne vastutustundlikkus on Rimi jaoks üks olulisi prioriteete. Eelmisel aastal võtsime südameasjaks alkoholi müügiga kaasneva vastutuse ning täna saan kinnitada, et nii müüjad kui kliendid on tehtud muudatustega rahul,“ kinnitas Torell. „Kampaania  „Rimi ei müü alkoholi joobes inimesele“ on toetust leidnud paljude avaliku elu tegelaste hulgas, mille eest oleme väga tänulikud.“

Torelli sõnul on ka käesolevaks aastaks planeeritud hulk tegevusi, mis aitavad Rimil oma põhitegevuses olla vastutustundlikumad. „Näen selgelt, et kliendid  ootavad meilt tervislikku ja keskkonda säästvat mõtteviisi,“ lisas Rimi tegevjuht. „Pealetuleva põlvkonna klient peab juba loomulikuks, et oma kodupoes leiab ta kergelt üles just tema tervise eripäradele sobiva toidu keskkonnasäästlikus pakendis,“ kirjeldab Torell vastutustundliku ettevõtluse vajadust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757