2. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taskus avab esimesena Eestis kingakaupluse CCC

CCC kauplus Poolas
Sel kevadel avatakse Tasku II korrusel jalanõude ja aksessuaaride kauplus "CCC shoes & bags". Kahtlemata saab CCC olema suurima tootevalikuga ning mõõtudelt suurimal pinnal tegutsev kingakauplus Lõuna-Eestis.

„CCC shoes & bags“ bränd on hetkeseisuga esindatud 15 riigis kokku 700 kauplusega.  CCC grupil on oma nahkjalanõude tehas Poolas, kokku 7000 töötajat, firma müüb 25 miljonit paari jalanõusid aastas. Hooaja jooksul pakutakse tarbijale 3000 eri mudelit jalanõusid ja kotte, mis näitab kahtlemata kiiret orienteerumist viimastes moesuundades ning innovaatilisust.  Kaubeldakse nii naiste, meeste kui laste jalanõudega.

Senini olid Eestile lähimad CCC kauplused Riias, kus on kauplused kõigis suuremates kaubanduskeskusetes ning kus ollakse turu liidrid jalanõude ja aksessuaaride vallas. Kauplused asuvad ka Austrias, Saksamaal, Venemaal, Ungaris, Tšehhis, Bulgaarias, Horvaatias jm. Absoluutsed turuliidrid jalatsikaubanduses ollakse Poolas. Lähiaastatel on CCC grupil suured laienemisplaanid, 2017. aastaks soovitakse avada 500 uut kauplust.

Taskus avatavas  kaupluses saab olema lai valik jalanõusid ja kotte enam kui 700 ruutmeetrisel müügipinnal. CCC grupi juhatuse sõnul otsustati avada esimene Eesti kauplus just Tartus tingituna asjaolust, et linna elanikest suure hulga moodustavad noored ja tudengid. „Tasku oli esimene valik, kuna siin on parim valik moodsaid ja populaarseid brände ning CCC sobitub kaupluste kooslusesse hästi.  Loodame ja usume, et kauplus võetakse klientide poolt hästi vastu ning meie jalatsid pakuvad palju kandmisrõõmu,“ ütles SIA„CCC Baltija“ juhatuse liige Vladimirs Brazovskis.

Kaupluse ehitustööd on täies hoos, kliendid on oodatud kevadist jalanõude ja aksessuaaride garderoobi täiendama aprilli keskpaigast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700