17. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kati Kusmin lahkus Baltikast

Baltika vabastas müügi- ja turundusdirektori Kati Kusmini ametist
Foto: Andras Kralla
Rõivafirma Baltika teatas börsile, et ettevõtte juhatusest on alates tänasest tagasi kutsutud müügi- ja turundusdirektor Kati Kusmin.

Kusmin ütles, et tõepoolest tõmbas ta tänasega oma tegevusele Baltikas joone alla. "Oli väga kiire ja intensiivne, samas õpetlik ja arendav periood minu tööelus. Sain koos tiimiga teha palju sisukaid ja Baltika tuleviku jaoks olulisi asju: andmorefashion.com e-pood on käima lükatud, klientide ostuotused seeläbi mugavamaks ja kiiremaks tehtud, eelmisel aastal lähetasime kaupa enam kui 30 välisriiki," rääkis Kusmin Baltikas tehtud tööst. Lisades, et kõigi kolme Balti turu püsikliendiprogramm on saanud ühise näo ja teo ning rakendatud nii tavapoes kui e-kanalis. 

"Frantsiisipoodide mudel, mis sai alguse Valgevenest tomib täna 4 riigis. Baltika oma jaevõrk Baltikumis on vaatamata kasvavale konkurentsile kenasti elujõuline," ütles Kusmin. Ta lisas, et möödunud aastal tõsiselt koomale tõmmatud ja korrastatud jaevõrk Venemaal on frantsiisipartneritele üle antud. "Seega on, mille üle head meelt tunda."

Tulevikuplaanide kohta Kusmin ei osanud veel midagi öelda, sest töö Baltikas on olnud nii intensiivne. "Pole jõudnud ringi veel vaadata, kuid teen seda kindlasti nüüd avatud meelel."

Kati Kusmin töötas sellel ametikohal 2012. aastast. 

Baltika juhatus jätkab kaheliikmelisena: tegevjuht Meelis Milder ja finantsdirektor Maigi Pärnik-Pernik.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757