9. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

H&M avab kauaoodatud kaupluse Tartus

H&M Soome ja Baltikumi juht Marika Pyykkö
Foto: Erik Prozes
Rahvusvaheline rõivakett H&M, H&M Hennes & Mauritz AB, mis pakub moodi ja kvaliteeti parima hinnaga jätkusuutlikul viisil, avab 21. mail kell 10 oma esimese kaupluse Tartus Kvartali kaubanduskeskuses.

,,Meil on hea meel tõdeda, et tartlaste ning lõunaeestlaste pikk ootus saab peatselt läbi. Tartu klient on meid kaua igatsenud. Ootame põnevusega uste avamist modernses Kvartalis ning inspireeriva moe ja kvaliteedi toomist Eesti suuruselt teise linna, ” ütleb H&Mi Soome ja Baltikumi juht Marika Pyykkö. 

Kahekorruseline ligi 2350 m² H&Mi kauplus pakub laias valikus moodi naistele, meestele, noortele ning lastele. Lisaks leiab Tartu kauplusest sisustustooteid H&M Home’ilt ning Eesti kliendile uudisena veelgi suurema valiku ilutooteid H&M Beautylt. Valikusse lisandub näiteks Ecocert sertifikaadiga ilusari H&M Conscious Beauty ning juukse- ja kehahooldustooted, mida praeguse hetkeni on saanud osta vaid H&Mi online-poest. Loomulikult leiab iluosakonnast ka juba klientide lemmikuks kujunenud dekoratiivkosmeetika.

Uus H&Mi kauplus avatakse Kvartali kaubanduskeskuses 21. mail kell 10.

Esimesed H&Mi kauplused Eestis avati 2013. aastal ning pärast poe avamist Tartus on ettevõttel Eestis kokku seitse kauplust. H&Mi laienemine jätkub kaupluse avamisega Rakveres selle aasta sügise hakul.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757