17. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartus avab uksed teine H&M

H&M avab Tartus oma teise kaupluse
Foto: Raul Mee
Rahvusvaheline rõivakett H&M, H&M Hennes & Mauritz AB, mis pakub moodi ja kvaliteeti parima hinnaga jätkusuutlikul viisil, avab 29. aprillil kell 10 oma teise kaupluse Tartus Lõunakeskuses.

Ühekorruseline ligi 1900 m² H&Mi kauplus pakub suures valikus moodi naistele, meestele, noortele, lastele ning kodule. ,,Meil on hea meel teatada, et meie Tartu ning Lõuna-Eesti kliendid saavad nüüdsest valida kahe kaupluse vahel, mis pakuvad mõlemad inspireerivat ja kvaliteetset kaubavalikut. Tartu teise kaupluse avame uuenenud Lõunakeskuses,“ tõdeb H&Mi Soome ja Baltikumi juht Marika Pyykkö. ,,Uues Tartu H&Mis hakkab kliente rõõmustama ka senini Kvartali keskuse kaupluses asunud koduosakond H&M Home,“ lisab Pyykkö.

Uus H&Mi kauplus avatakse Lõunakeskuses 29. aprillil kell 10. 

Avamise puhul valib oma lemmikud H&M Home’i kodukaupade hulgast välja rahvusvaheliselt armastatud Tartu sisekujundaja, sisustusblogija ning -stilist Anu Tammiste

Esimesed H&Mi kauplused Eestis avati 2013. aastal ning pärast uue poe avamist Tartus on ettevõttel Eestis kokku üheksa kauplust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070