31. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

H&Mi tulemused oodatust paremad

Foto: EPA
Rootsi kiirmoekett Hennes & Mauritz AB teatas neljanda kvartali tulemused, mis ületasid analüütikute ootuseid.

H&M teatas, et 30. novembril lõppenud neljanda kvartali netokasumiks kujunes 5,91 miljardit Rootsi krooni ning oli seega eelmise aasta sama perioodiga 7% suurem. Analüütikud olid prognoosinud 5,42 miljardi krooni suurust kasumit.

H&Mi müüginumbrid neljandas kvartalis jäid 61,10 miljardi krooni juurde, kasvades 2015. aasta sama perioodiga 8% jagu.

Ettevõtte juhtkond teatas, et H&M maksab investoritele dividendi 9,75 Rootsi krooni aktsia kohta. Pärast tulemuste teatamist on H&Mi aktsia hind tõusnud 5,5% võrra 249,95 kroonini.

Autor: Pille Ivask, kaasautor

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700