Autor: Kaubandus.ee • 3. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E.L.L. Kinnisvara Läti tütarfirmat asus juhtima Edgars Miļūns

E.L.L. Kinnisvara Läti tütarfirmat asus juhtima Edgars Miļūns
Foto: Erakogu
Alates juunist on Baltimaade suurimate kinnisvarafirmade sekka kuuluva E.L.L. Kinnisvara Läti tütarettevõtte SIA E.L.L. Nekustamie Ipašumi juhatuse esimees Edgars Miļūns. Sellega on ettevõte taastanud tugeva Läti organisatsiooni eesmärgiga juhtida kohalikul tasemel jõulisemalt töösolevaid ambitsioonikaid arendusprojekte.

„Edgarsi liitumise tulemusel on suures osas lõpule jõudnud meie Läti tütarettevõtte kollektiivi tuumiku komplekteerimine, mida alustasime juba 2014. aasta lõpus. Moodustatud on professionaalne meeskond, kellel jagub väljakutseid – arendada välja Skanstese ärikvartal ja koostöös Spice keskusega jätkata Spice kvartali arendamist, mis hõlmab uut büroohoonet, Spice Home keskuse laiendust ja olemasoleva keskuse uuendamist,“ ütles E.L.L. Kinnisvara grupi juhatuse esimees Toomas Aak.

Edgars Miļūns on pikaajalise kinnisvaravaldkonna juhtimiskogemusega. Viimati töötas ta kuus aastat ettevõttes Reverta, kus tema juhtimise ajal müüdi kinnisvaraobjekte koguväärtusega üle 120 miljoni euro ning arendati ja müüdi mitu mastaapset projekti, sh Air Balticu peakontor. Aastatel 2004-2010 töötas Edgars Miļūns samuti SIA E.L.L. Nekustamie Ipašumis, viimati juhatuse liikmena.

E.L.L. Kinnisvara Läti tütarettevõtte SIA E.L.L. Nekustamie Ipašumi juhatus on kaheliikmeline: juhatuse esimees Edgars Miļūns vastutab üldjuhtimise ning ettevõtte ja arendusprojektide finantside, müügi ja turunduse eest; juhatuse liige Andris Stankevičs kinnisvaraarenduse tehnilise poole juhtimise eest. Ettevõttes töötab kokku viis inimest.

E.L.L. Kinnisvara kontsernil on kolmes Balti pealinnas arenduses kokku ligi 100 000 m² büroopinda, mille edasise arendusprotsessi detailid, ajastus ja maht otsustatakse tulenevalt turuolukorrast. Suurim lähiaastate arendusprojekt on Arēna Rīga vahetus naabruses asuv Skanstese multifunktsionaalne büroolinnak, mis hõlmab kokku 5 büroohoonet brutopinnaga kuni 55 000 m² ning mitmekorruselist parkimismaja. Skanstes on Riia linna strateegia kohaselt kiiresti arenev ja uus prioriteetne piirkond ärikinnisvara arendamiseks, kuhu on aastaks 2021 kavandatud ka trammiühendus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757