25. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SuperAlko avab oma kaupluse Valka südalinnas

SuperAlko kauplus Valka südalinnas
Foto: Aldar Eesti
Sel nädalal avas suurim Eesti alkoholikaupluste kett Superalko Lätis Valka südalinnas oma kaupluse esimese etapi, mille valikus saab edaspidi olema üle 3000 toote. Kauplusega samas kompleksis hakkab asuma Valka linna käsitöö- ja taluturg.

SuperAlkode keti omanikfirma Aldar Eesti juhatuse liikme Marge Uudre sõnul oli laienemine Lätisse loogiline samm. Lätti on ehitamisel teinegi SuperAlko kauplus, mis käeoleva aasta lõpus avab oma uksed Iklas.

Uudre sõnul asub Valka kauplus linna tuiksoonel,  keskväljaku vahetus läheduses, kuhu Valga/Valka ühislinnas kaubandus ja äritegevus on koondunud. “Meie sortiment saab olema mitmekülgne ning selleks hoiame edaspidi püsivalikus üle kolme tuhande toote,” kinnitab ta. Klientuurina näeb Uudre lisaks Valka ja Valga elanikele laiemalt ka Tartu, Viljandi ja Võru piirkonna elanikke ning välisturiste Skandinaavia maadest.

Kaupluses kehtib sarnaselt Eestile SuperAlko kliendikaart. Kaupluse eelisena näeb Uudre soodsaid hindu, rikkalikku valikut, eristuvat kontseptsiooni ja head asukohta, kus kliendid saavad ka jalutada, kohvikus käia ning muid kauplusi külastada. “Tegemist on mitmekülgse kompleksiga, kus lisaks alkoholikauplusele saab lähitulevikus olema ka käsitöö- ja taluturu osa, kust suitsusinki, mett või muid talukaupu osta.”

Valka linnapea Vents Armands Krauklis loodab, et rajatav SuperAlko pood edendab Valka ja selle ümbruskonnaga seotud turismi. „Kuna kauplus asub käsitöö- ja taluturuga ühes kompleksis, saavad külastajad aimu ka muudest meie piirkonna ettevõtlike inimeste tegemistest,“ ütles Krauklis. „Rajatav kauplus toob kindlasti Valka inimesi, kes saavad lisaks sisseostude tegemisele tutvuda meie piirkonna vaatamisväärsuste ja kauni loodusega,“ lisas ta.

Eesti suurima alkoholimüügile spetsialiseerunud kaupluste SuperAlko ja CityAlko omanikuks on Aldar Eesti OÜ. Aldar Eesti OÜ on Eesti kapitalil põhinev jae- ja hulgimüügiga tegelev ettevõte, mille kaubamärgid on SuperAlko, CityAlko, Sadama Turg, Aldar Market ja Kochi Aidad. Valka SuperAlko on Aldar Eesti tütarettevõtte SIA Aldar Latvia  omanduses. Kokku 22 SuperAlko ja City Alko kauplust asuvad kõigis Eesti suuremates linnades ning oktoobris lisandub kauplus Tallinnas Arsenali keskuses.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757