26. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tasku tunnustas parima ostukohana kauplust Goldtime

Tasku keskuse Goldtime kaupluse personal
Foto: Priit Ladva
Tasku keskuse aasta alguse peol tänati möödunud aasta parimaid ostukohti ja kõige hinnatuma tiitli parim ostukoht 2016 pälvis kauplus Goldtime.

Kriteeriumid, mille abil selgitatakse välja aasta parim ostukoht, on käibe kasv, osavõtt kampaaniatest, keskuse teavitamine ostukoha pakkumistest, omal algatusel tehtavad aktsioonid, heategevuslikust müügist osavõtt ja teised ostukoha aktiivsust hindavad kriteeriumid. Ehte- ja kellaärile Goldtime tõi punktiarvestuses võidu see, et kauplusel oli möödunud aastal Tasku ostukohtadest suurim käibekasv ja ettevõte näitas üles ka erakordset initsiatiivi ning korraldas Tasku aatriumis suurejoonelise ehte- ja moeshow.

Möödunud aastal sõlmis Tasku keskus kaubanduspindadele kaheksa uut üürilepingut. Aasta uueks tulijaks nende seast on kauplus, mis on esimene selle kaubamärgi oma Eestis ja mis võeti klientide poolt ka üle ootuste hästi vastu. Aasta uustulnuk 2016 on kinga- ja aksessuaarikauplus CCC.

Alates novembrist kuni aasta lõpuni olid enamikes Tasku kauplustes müügil heategevuslikud helkurid ja kolmandat aastat järjest panustab keskus kiusuvabasse koolikeskkonda. Müügist kogutud tuluga toetas Tasku tänavu kolme Tartu kooli osalemist Kiusamisvaba Kooli programmis ja 1267 euroga aitas keskus katta õpilaste iga-aastast programmis osalemise tasu. 2016. aasta parim heategevuslikus müügis osaleja on kauplus The Body Shop.

Tasku keskuses Tartu südalinnas tegutseb üle 70 ostu- ja teeninduskoha. Traditsiooniliselt tunnustatakse ja tänatakse neist parimaid iga aasta alguses toimuval Tasku töötajate peol.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757