23. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti suurim kummikumüüja laieneb Ida-Virumaale

Magaziini kauplus
Foto: Magaziin
Kohtla-Järvel asuv Vironia keskus laieneb ning sügisel avab seal uksed Eesti suurim kummikumüüja Magaziin. Tegemist on ettevõtlike Võrumaa meeste esimese kodu- ja aiakaupade keti kauplusega Ida-Virumaal.

„Meil on väga hea meel, et lõpuks ometi on ka Ida-Virumaa rahval võimalik kodu lähedal osa saada meie laiast ja soodsate hindadega kaubavalikust,“ sõnas KPG Kaubanduse turundusspetsialist Margit Lukka.

Magaziin on kodu- ja aiakaupade jaemüügikett, millel on 10 kauplust üle kogu Eesti. „Meie trumbiks on pidev kauvavaliku uuenemine, mis on olulisel määral seotud kliendilt saadud tagasiside ja soovidega,“ sõnas Lukka. „Võib öelda küll, et oleme Eesti suurim kummikumüüja, sest kaupluse kaubavalikust on rahva lemmikuks just kummikud. Neid on meil saada suures valikus. Samuti müüvad hästi purgid ja Saksamaa TCM kvaliteetkaup.“ Lukka sõnul on Magaziin parimas mõttes maarahvapood, kust võib leida kõike vajalikku.

Vironia keskus sai Magaziini tulekuga juurde 1000 ruutmeetrit müügipinda. Lisaks kodu- ja aiakaupade poele avab keskuses uksed ka Aravuse kalapood. „Uusi rentnike lisandub veelgi,“ lubas keskuse turundusjuht Priit Säask.

Kohtla-Järvel asuv rohkem kui 10 000 ruutmeetri suuruse kaubanduspinnaga Vironia keskus on üks Ida-Virumaa suurimaid kaubanduskeskusi, kus tegutsevad erinevad toidu- ja tööstuskaupu pakkuvad ettevõtted ning söögikohad.

Vironia keskus

Tuntumatest kaubamärkidest on Vironia keskusest esindatud Maxima XX, Ehituse ABC, Expert Tehnika, Koduekstra, Takko Fashion, City Alko jt. Lisaks kaubanduspindadele asub seal ka Kohtla-Järve autobussiterminal.

Fausto on Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendusettevõte, mis keskendub erinevatele kinnisvarainvesteeringutele. Fausto tegutseb kaubanduskinnisvara, büroo- ja elamukinnisvara arendamise, üürimise ja haldamise valdkonnas. Fausto ärigruppi kuulub 8 ettevõtet, mille portfelli kuulub ca 58 000 ruutmeetrit kaubandus- ja äripinda ning varade maht on kokku üle 85 miljoni euro.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757