Autor: Kaubandus.ee • 5. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Statoili jaamad saavad Circle K värvidesse sügiseks

Uuenenud Circle K Linnahalli teenindusjaam
Foto: Andres Raudjalg
Statoili teenindusjaamad võtavad uue, ühe maailma suurima mugavuspoodide ja teenindusjaamade keti Circle K kaubamärgi kasutusele suve jooksul kõikjal Eestis. Muutub vaid kaubamärk ning tooted, teenused ja inimesed jäävad samaks.

“Oleme soovinud teha nimevahetust kliendi jaoks võimalikult sujuvaks – poolteist aastat tagasi alustasime teavitusega, aasta tagasi muutsime ärinime ning kaks kuud tagasi avasime põhjalikult uuenenud Circle K Märjamaa teenindusjaama ning märtsi lõpus testisime kaubamärgi vahetamist Linnahalli ja Petrooleumi teenindusjaamades -  kõigis neis etappides oleme saanud uue kaubamärgi elemente testida enne suurprojekti algust,” märkis Circle K Eesti peadirektor Kai Realo.

“Nüüd kevadest sügiseni algab aga suurem nimevahetus, liigume tempos keskmiselt 3-4 teenindusjaama uuendust nädalas, esimesed kolm teenindusjaama on Tallinnas juba valmis,“ sõnas Kai Realo.

“Klientide jaoks muutub vaid meie jaamade väljanägemine – uued värvid ja uus logo. Samas tuntakse meid juba täna kolme “K” järgi – kütus, kohv ja kabanoss ning nende toodetega tahame ka tulevikus silma paista ja edaspidi saab neid suure K tähe järgi lihtsalt leida,” tähendas Kai Realo.

„Kõik need tooted, mis on meie klientide jaoks olulised – suurepärane kohv, mitmekülgne toidupakkumine, kvaliteetsed miles ja milesPlus mootorikütused, autopesulad ning meie kõrgetasemeline klienditeenindus – neid pakume oma klientidele kindlasti ka edaspidi,“ ütles Kai Realo.

„Skandinaavias algas Statoili kaubamärgi all opereerivate teenindusjaamade üleminek uuele globaalsele kaubamärgile Circle K juba möödunud aasta mais. Täna saame kolleegide kogemusele tuginedes öelda, et klientide tagasiside muutustele on olnud positiivne,“ ütles Realo.

Statoil Fuel & Retail kuulus kuni 2010. aastani Norra nafta- ja gaasiettevõttele Statoil ASA. 2012. aastal omandas Statoil Fuel & Retaili kontserni maailma üks juhtivaid mugavuspoodide valdkonnas tegutsevaid jaekaubandusettevõtteid Couche-Tard, saades ühtlasi ka õiguse kasutada Statoili kaubamärki 2021. aastani.

Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, kes annab tööd üle 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 12 500 mugavuspoe ja teenindusjaama.

Eesti suurima turuosaga mootorikütuste jaemüüja Circle K Eesti AS omab ja opereerib Statoili ja Circle K kaubamärkide all töötavat 57 täisteenindus- ja 19 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 700 inimest, neist enamus teenindusjaamades.

Kaubamärgi vahetus ei too kaasa mingeid muudatusi organisatsiooni struktuuris ega töötajate arvus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757