Autor: Kaubandus.ee • 5. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Statoili jaamad saavad Circle K värvidesse sügiseks

Uuenenud Circle K Linnahalli teenindusjaam
Foto: Andres Raudjalg
Statoili teenindusjaamad võtavad uue, ühe maailma suurima mugavuspoodide ja teenindusjaamade keti Circle K kaubamärgi kasutusele suve jooksul kõikjal Eestis. Muutub vaid kaubamärk ning tooted, teenused ja inimesed jäävad samaks.

“Oleme soovinud teha nimevahetust kliendi jaoks võimalikult sujuvaks – poolteist aastat tagasi alustasime teavitusega, aasta tagasi muutsime ärinime ning kaks kuud tagasi avasime põhjalikult uuenenud Circle K Märjamaa teenindusjaama ning märtsi lõpus testisime kaubamärgi vahetamist Linnahalli ja Petrooleumi teenindusjaamades -  kõigis neis etappides oleme saanud uue kaubamärgi elemente testida enne suurprojekti algust,” märkis Circle K Eesti peadirektor Kai Realo.

“Nüüd kevadest sügiseni algab aga suurem nimevahetus, liigume tempos keskmiselt 3-4 teenindusjaama uuendust nädalas, esimesed kolm teenindusjaama on Tallinnas juba valmis,“ sõnas Kai Realo.

“Klientide jaoks muutub vaid meie jaamade väljanägemine – uued värvid ja uus logo. Samas tuntakse meid juba täna kolme “K” järgi – kütus, kohv ja kabanoss ning nende toodetega tahame ka tulevikus silma paista ja edaspidi saab neid suure K tähe järgi lihtsalt leida,” tähendas Kai Realo.

„Kõik need tooted, mis on meie klientide jaoks olulised – suurepärane kohv, mitmekülgne toidupakkumine, kvaliteetsed miles ja milesPlus mootorikütused, autopesulad ning meie kõrgetasemeline klienditeenindus – neid pakume oma klientidele kindlasti ka edaspidi,“ ütles Kai Realo.

„Skandinaavias algas Statoili kaubamärgi all opereerivate teenindusjaamade üleminek uuele globaalsele kaubamärgile Circle K juba möödunud aasta mais. Täna saame kolleegide kogemusele tuginedes öelda, et klientide tagasiside muutustele on olnud positiivne,“ ütles Realo.

Statoil Fuel & Retail kuulus kuni 2010. aastani Norra nafta- ja gaasiettevõttele Statoil ASA. 2012. aastal omandas Statoil Fuel & Retaili kontserni maailma üks juhtivaid mugavuspoodide valdkonnas tegutsevaid jaekaubandusettevõtteid Couche-Tard, saades ühtlasi ka õiguse kasutada Statoili kaubamärki 2021. aastani.

Circle K Eesti AS kuulub Kanada päritolu rahvusvahelisse kontserni Alimentation Couche-Tard, kes annab tööd üle 100 000 inimesele ning kelle kaubamärgi Circle K all tegutseb Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aasias üle 12 500 mugavuspoe ja teenindusjaama.

Eesti suurima turuosaga mootorikütuste jaemüüja Circle K Eesti AS omab ja opereerib Statoili ja Circle K kaubamärkide all töötavat 57 täisteenindus- ja 19 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 700 inimest, neist enamus teenindusjaamades.

Kaubamärgi vahetus ei too kaasa mingeid muudatusi organisatsiooni struktuuris ega töötajate arvus.

Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700