11. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Solarises avati mitu Eesti disainipoodi

Uuenenud Solarise keskus
Foto: MarekMetslaid
Uuenevas Solaris keskuses avati külastajatele neli uut disainikauplust ja kohvik.

Sellest nädalast on klientidele taasavatud Solaris keskuse Rävala puiestee poolne osa esimesel korrusel, kus sai valmis esimene etapp hoone ümberehitustöödest. Keskus läbib järk-järgult uuenduskuuri ja saab lähima aasta jooksul täiesti uue sisekujunduse ning mitmeid uusi poode ja söögikohti. Hoone uue sisekujunduse on loonud nimekas arhitekt Jan Skolimowski.

Solaris keskuse turundusjuhi Kristiina Kullo sõnul leiab keskusest juba täna Eesti suurima valiku kvaliteetset disaini – alates riietest ja aksessuaaridest lõpetades mööbliga. “Lisaks uuele sisekujundusele ja rentnikele tahame keskusesse tuua ka väärt kultuurisündmusi ja meelelahutust,” märkis Kullo. Näiteks võõrustas Solaris keskus viimast Tallinn Music Week’i ja PÖFFi ning ka sel aastal on kavas mitmeid uusi kultuurialaseid koostööprojekte.

Uued kohad Solarises:

Eesti Disaini Maja –2010. aastal Eesti Disainerite Liidu poolt asutatud ettevõtluskeskkond, mis esindab üle saja Eesti loomeinimese autoridisaini, sisustusaksessuaaridest moeni. Eesti Disaini Maja on platvormiks kõigile oma disaineritele edendades nii nende toodete reklaami kui ka müüki Eestis ja välismaal.

Foto: Marek Metslaid

Les Petites Baltic Design – 2009. aastal asutatud suurim Baltimaade disainerite esinduskauplus Eestis. 

Picard – 1928. aastal asutatud Saksa pereettevõte, kus valmistatakse käsitsi kvaliteetsest nahast naiste- ja meestekotte ning aksessuaare

Foto: Marek Metslaid

Year by Raivo Holm – 1995. aastal loodud eestimaine kaubamärk, kus toodetakse ja müüakse kvaliteetseid ning ajatuid ülerõivaid.

Foto: Marek Metslaid

Reval Café Deli – armastatud kohvikuketi uusim liige, kus on koos nii kohvik kui ka pood. Pakutakse võimalust eine kiirelt ja mugavalt kaasa osta ning pannakse rõhku tervislikkusele. Pakutakse salateid, smuutisid, võileibu, kohvijooke jpm.

Foto: Marek Metslaid
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757