Autor: Kaubandus.ee • 24. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

H&M nimetati ülemaailmseks tipptööandjaks

Foto: H&M
H&Mi teatab uhkusega, et ettevõte on esindatud ,,The Business of Fashioni” esimeses ,, The Best Companies to work for in Fashion in 2017” aastaraportis, mis toob esile tänapäeva moetööstuse ülemaailmsed tipptööandjad.

“H&Mi pühendumus olla hea tööandja on realiseerunud tänu töötajate tagasiside ära kuulumisele ning organisatsioonis positiivsete muudatuste tegemisele. H&Mi väärtused moodustavad ettevõttekultuuri, kus kõik töötavad tempokalt toetudes erinevate isikute unikaalsetele teadmistele, oskustele ning kogemustele,” lausub H&M Groupi rahvusvaheliste inimressursside osakonna juht Helena Thybell.

Täna on H&M Groupil globaalselt üle 161 000 töötaja ning sihiks on olnud ennekõike mitmekesisus, mis loob positiivset energiat, võimaldab panustada innovatsiooni ning loovusesse ning tõstab võimet hakkama saada muutustega. Ettevõttes väärtustakse kõrgelt töötajate oskust jääda iseendaks ? see suhtumine on keskne osa ettevõtte kultuurist. H&M usub varakult antud vastutusse ning toetab keskkonda, mis tugineb iga töötaja unikaalsetel tugevustel ning võimaldab ettevõtte siseselt kasvada.

,,Arvame H&Mis, et kolleegid on üks meie suurimatest tugevustest, mis on aluseks meie edule ja kasvule. Usume siiralt, et H&Mis töötamine pole lihtsalt töökoht vaid pikaajaline karjäär moetööstuses,” tõdeb H&M Groupi tegevjuht Karl-Johan Persson. 

,,The Business of Fashion” küsitles esimese ,,The Best Companies To Work For In Fashion” aastaraporti jaoks üle 2600 moevaldkonna professionaali üle 190 juhtivast rahvusvahelisest moeettevõttest. Moetööstuse tipptööandjatest objektiivse hinnangu andev raport põhineb 29 erineval infopunktil ning detailsel kvalitatiivsel tagasisidel. Töötajate ütluseid analüüsiti kolme indeksi põhjal: 1) preemiad ja hüved; 2) juhtimine ja areng; 3) töökultuur ja –keskkond. Tulemuse põhjal toodi välja 16 ettevõtet, mis nimetati tipptegijateks ühes või mitmes mainitud valdkonnas.

Nimekirja ettevõtetest, mis toodi esile ,,The Best Companies to work for in Fashion in 2017” aastaraportis, leiab SIIT.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757