Humanlink ehk endine Varumeesteenindus ja Transval Group Oy omanikud sõlmisid lepingu, millega Humanlinki ettevõtete enamusosanikuks saab Soome ettevõte Transval Group. Humanlinki tegevjuht Jarkko Tainio jätkab ettevõttes olulise võtmeisikuna ja omanikuna. Balti äritegevuse eest vastutav Toomas Sabsay jätkab samuti ettevõtte omanikuna.

- Tõõotsija Humanlinkis. Foto: Raul Mee
Humanlink on tegutsenud jae- ja hulgikaubanduse valdkonnas üle kümne aastat, pakkudes tööjõu vajadust optimeerivaid lahendusi. Peamised teenused on riiuldamise ja kassalahenduse pakkumine. Humanlink tegutseb Soomes, Eestis ja Lätis andes tööd kokku ligi 270 kaubandusvaldkonna spetsialistile. Ettevõtte 2017. aastaks prognoositud käive on 3,8 miljonit eurot. Transval Group pakub tööstus-, kaubandus- ja logistikaettevõtetele ladude ja terminalide tööjõudu optimeerivaid lahendusi ning konsultatsioone.
„Sõlmitud tehing aitab kaasa ka Transvali teiste tegevusvaldkondade laienemisele Balti riikidesse. Meie teenuste portfell kasvab peatselt ka Eestis ja Lätis ning edaspidi saame oma klientidele pakkuda senisest laiemaid valikuid,“ ütles Humanlinki Balti äride juht Toomas Sabsay.
„Humanlink on kiiresti kasvanud ja leidsime, et nüüd on õige hetk saada suurema kontserni osaks. Transvali tükitöö põhine tegutsemisviis ja tugev oskusteave toetavad hästi Humanlinki kasvustrateegiat. Usun, et koos Transvaliga suudame oma klientide vajadusi senisest veelgi paremini täita,” ütles Humanlinki tegevjuht Jarkko Tainio.
„Humanlinki aastate jooksul omandatud kaubanduse valdkonna oskusteabe ja Transvali siselogistika kogemuste ühendamine on hea alus uue äritegevuse suuna käivitamiseks Transvali kontsernis. Nii saame parendada kaubandusketi siselogistikat alates laost kuni riiuldamise ja kassani välja. Mul on hea meel tervitada kogu Humanlinki personali Transvali kontserniga ühinemisel,” tõdeb Transval Groupi tegevjuht Risto Vilo.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Toitlustussektoris edukas olemiseks tuleb pöörata tähelepanu paljudele detailidele. Andekas peakokk ja suurepärane meeskond tagavad toidu järjepideva kvaliteedi, teenindajad loovad meeldejääva elamuse ning sisekujundus koos õigesti valitud toidunõudega aitab kujundada restorani identiteeti.