24. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

DPD alustas koos Prismaga kojuveoteenuse pakkumist

Foto: kuvatõmmis
Eesti juhtiv transporditeenuse osutaja DPD alustas koostööd Prismaga ning pakub nüüdsest Eestis toidu kojukande teenust.

DPD Eesti AS-i tegevjuhi Rainer Rohtla sõnul näitavad senised kasvunumbrid, et Eestis on  teenus sarnaselt Euroopa turule väga hästi vastu võetud ning tulevikus hakkab üha rohkem inimesi toidu- ja tarbekaupu otse koju tellima. 

Alustuseks toimetab DPD kuller kaupa Prisma klientideni Tallinnas ning selle lähiümbruses (Harkust Muugani) esmaspäevast pühapäevani. Kaup jõuab kliendini juba sama päeval, kui tellimus ePrismas on esitatud enne keskpäeva.

“Kui seni said Prisma kliendid tellida kaupa meie kodulehel ePrismast, minnes tellitud kaubale ise poodi järele, siis edaspidi saame koos DPD-ga pakkuda klientidele mugavat kauba kojukandeteenust, mis muudab ostlemise senisest veel kiiremaks ja lihtsamaks,” selgitas Prisma Peremarket AS-i tegevjuht Jussi Nummelin.

”Kliendid on kojuveo teenust oodanud just seetõttu, et inimesed soovivad heade hindadega kaupu osta korraga suuremates kogustes. Raskemaid tooteid ja suuri kotte on aga ebamugav ise transportida, siin saamegi nüüd koos DPD kulleritega appi tulla ja muuta klientide elu mugavamaks – jälle üks mure vähem!” märkis Nummelin.

DPD kojukandeteenus toimetab kauba uksest ukseni, sealhulgas ka korrusmajades. Kui kuller on saadetise poest peale võtnud, et see kohale toimetada kliendi poolt soovitud ajavahemikus,  siis paremaks aja planeerimiseks saab klient uudsena SMS-sõnumi tunni-ajalise eeldusliku ajavahemikuga, millal kaup kohale jõuab.

„Koostöö ühe parima kaubavalikuga jaeketi ja kindla ning tugeva kullerfirma vahel avab uue lehekülje toiduvedude teenusepakkumises,“ lisas Rohtla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757