31. august 2017

Ti Sento ehete maaletoojat tunnustati kõrge autasuga

Glanz&Glamuur omanik Ewe Riistop
Autor: Maksim Toome

Ehete distribuutor Glanz & Glamuur tunnustati rahvusvahelisel konverentsil Hollandis, ehtebrändi Ti Sento Milano tiitliga "Maailma parim turundaja 2016".

„Juuli lõpus toimus Amsterdamis ülemaailmne TI Sento Milano distribuutorite koosolek, kus jagati tunnustust ja auhindu tehtud töö eest,“ rääkis Glanz&Glamuur omanik Ewe Riistop. Seal valitigi 110 riigist pärit esindajate seast Eesti ettevõte Ti Sento Milano ehete parimaks turundajaks maailmas.

Autor: Maksim Toome

Riisopi sõnul tõi turunduse auhinna võidu Eestile tugev turunduse strateegia, tihe turundusettevõtmiste arv ja loomulikult ka head müügitulemused. Ta tõi välja ka huvitava fakti, et Ti Sento Milano ehteid müüakse maailmas kõige rohkem ühe inimese kohta siin riigis. Konkurentsi topis, kes samuti karikat jahtisid olid Inglismaa ning teisele kohale jäi Iirimaa.

Glanz&Glamuur kuulutati Ti Sento ehete ametlikuks edasimüüjaks ka Lätis ja Leedus. „See on auväärne ülesanne, kuid üldse mitte nii lihtne töö tõsta Ti Sento Milano ehtebränd edukaks ka kahel väliturul. See on meie eesmärk, millega hoogsalt tegeleme,“ ütles Riisop.

Võidukarika Eesti toonud Riistop mainis ka veel, et tunnustus annab neile indu ja sära.

Koostöös Ewe Riistopiga on loodud Eestile Ti Sento Milano erikollektsioon.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700