31. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ti Sento ehete maaletoojat tunnustati kõrge autasuga

Glanz&Glamuur omanik Ewe Riistop
Foto: Maksim Toome
Ehete distribuutor Glanz & Glamuur tunnustati rahvusvahelisel konverentsil Hollandis, ehtebrändi Ti Sento Milano tiitliga "Maailma parim turundaja 2016".

„Juuli lõpus toimus Amsterdamis ülemaailmne TI Sento Milano distribuutorite koosolek, kus jagati tunnustust ja auhindu tehtud töö eest,“ rääkis Glanz&Glamuur omanik Ewe Riistop. Seal valitigi 110 riigist pärit esindajate seast Eesti ettevõte Ti Sento Milano ehete parimaks turundajaks maailmas.

Foto: Maksim Toome

Riisopi sõnul tõi turunduse auhinna võidu Eestile tugev turunduse strateegia, tihe turundusettevõtmiste arv ja loomulikult ka head müügitulemused. Ta tõi välja ka huvitava fakti, et Ti Sento Milano ehteid müüakse maailmas kõige rohkem ühe inimese kohta siin riigis. Konkurentsi topis, kes samuti karikat jahtisid olid Inglismaa ning teisele kohale jäi Iirimaa.

Glanz&Glamuur kuulutati Ti Sento ehete ametlikuks edasimüüjaks ka Lätis ja Leedus. „See on auväärne ülesanne, kuid üldse mitte nii lihtne töö tõsta Ti Sento Milano ehtebränd edukaks ka kahel väliturul. See on meie eesmärk, millega hoogsalt tegeleme,“ ütles Riisop.

Võidukarika Eesti toonud Riistop mainis ka veel, et tunnustus annab neile indu ja sära.

Koostöös Ewe Riistopiga on loodud Eestile Ti Sento Milano erikollektsioon.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757