15. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome lubab kauplustesse müüki ka kangemad joogid

Soome rahandusminister Petteri Orpo
Soome valitsus otsustas eile muudatused alkoholipoliitikas, mis lubavad kauplustesse müüki ka kangemad õlled, siidrid ja "longerod"

Soome rahandusminister Petteri Orpo muretseb pisut alkoholi impordi üle, seega otsustasid nad reformida alkoholi seadusi Soomes. "Lubame kangemad õlled, longerod ja siidrid jaemüüki. Esitame selle ettepaneku parlamendile," ütles ta. Lisades, et nad parandavad alkoholi kättesaadavust ja sellega paraneb ka konkurents, millest nad eeldavad, et see toob hinnad alla. "Me ei taha, et import kasvaks." 

Muuhulgas tunnistas minister, et magusamaksule, mida Eesti nüüd kehtestada püüab, Soomes töötavat lahendust ei leitudki.

Loe täispikka intervjuud Soome rahandusministri Petteri Orpoga Äripäevast. 

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700