20. veebruar 2018

Selver: hetkel pole õige aeg jaeketti müüa

Selveri juhataja Kristi Lomp
Autor: Meeli Küttim

Ei ole mõtet edukat ettevõtet niisama odavalt ära anda, rääkis Selveri juhataja Kristi Lomp Äripäeva hommikuprogrammis.

Ta rääkis, et müüjate jaoks ei ole täna enam õige aeg, sest supp on lahjaks läinud. „Ostjate jaoks võiks hind täna madal olla, kuid müüjate jaoks ei ole soodne aeg. See oli umbes kaks aastat tagasi,“ ütles Lomp.

Tema sõnul tuli konsolideerumise teemaga välja Prisma pikaaegne juht Janne Lihavainen. „Kümne aastaga ei ole midagi juhtunud,“ sõnas Lomp.

„Alati on võimalus, et keegi soovib laieneda ja osta kedagi ära. Õige hinna puhul võib leida ka müüja,“ ütles ta. Lombi sõnul ei ole seda juhtunud, kuna kettidel on läinud hästi, nad on majandussurutuse üle elanud ning teinud vajalikud korrektuurid. „ON saadud üle suurest ehmatusest ja edukalt edasi mindud.“

Lombi sõnul on uute kaupluste tegemise aeg läbi. Selveril on täna tihe kaetavus juba olemas. Ta usub, et kindlasti näeme peagi mõningate kaupluste sulgemist. Eriti puudutab see tema sõnul Lõuna-Eesti kauplusi, mille tegevust mõjutab piirikaubandus.

Kuula hommikuprogrammist, mida Lomp rääkis Lidl’i tulekust, e-kaubandusest.

Autor: Aivar Hundimägi, Äripäeva ajakirjanik

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700