20. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Selver: hetkel pole õige aeg jaeketti müüa

Selveri juhataja Kristi Lomp
Foto: Meeli Küttim
Ei ole mõtet edukat ettevõtet niisama odavalt ära anda, rääkis Selveri juhataja Kristi Lomp Äripäeva hommikuprogrammis.

Ta rääkis, et müüjate jaoks ei ole täna enam õige aeg, sest supp on lahjaks läinud. „Ostjate jaoks võiks hind täna madal olla, kuid müüjate jaoks ei ole soodne aeg. See oli umbes kaks aastat tagasi,“ ütles Lomp.

Tema sõnul tuli konsolideerumise teemaga välja Prisma pikaaegne juht Janne Lihavainen. „Kümne aastaga ei ole midagi juhtunud,“ sõnas Lomp.

„Alati on võimalus, et keegi soovib laieneda ja osta kedagi ära. Õige hinna puhul võib leida ka müüja,“ ütles ta. Lombi sõnul ei ole seda juhtunud, kuna kettidel on läinud hästi, nad on majandussurutuse üle elanud ning teinud vajalikud korrektuurid. „ON saadud üle suurest ehmatusest ja edukalt edasi mindud.“

Lombi sõnul on uute kaupluste tegemise aeg läbi. Selveril on täna tihe kaetavus juba olemas. Ta usub, et kindlasti näeme peagi mõningate kaupluste sulgemist. Eriti puudutab see tema sõnul Lõuna-Eesti kauplusi, mille tegevust mõjutab piirikaubandus.

Kuula hommikuprogrammist, mida Lomp rääkis Lidl’i tulekust, e-kaubandusest.

Autor: Aivar Hundimägi, Äripäeva ajakirjanik

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757