Autor: Kaubandus.ee • 15. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Prisma teeb tööstuskaupades totaalse uuenduskuuri

Jussi Nummelin
Foto: Andras Kralla
Prisma Peremarket jõuab 2018. aasta jooksul lõpuni põhjaliku sortimendivärskendusega, mille tulemusena saab Prismast kvaliteetseima tööstuskaupade valikuga jaekett Eestis.

Prisma toob kvaliteetsed tooted ja tuntud brändid kliendile lähemale, andes võimaluse seni peamiselt erikauplustesse kuulunud riideid, jalatseid, kodu- ja sisustustarbeid, keraamikat, spordi- ja matkatarbeid osta hea hinnaga. Valikusse on lisandunud eestlastele tuntud Skandinaavia kvaliteetbrände nagu Fjällräven, Didriksons, Kuoma, Ecco, Iittala, Aarikka, Hackmann ja paljud teised.

Prisma tegevjuhi Jussi Nummelini sõnul on Prisma eesmärk pakkuda kvaliteetbrändide tooteid turu parima hinnaga, tehes need sel moel inimestele kättesaadavamaks.

Prismas esindatud kvaliteetbrändid:

Riided, vabaaeg, jalatsid: Fjällräven, Camelbak, Didrikson, Ecco, Helly Hansen, Björn Borg, Craft, Sloggi ja GANT aluspesu, Lee Cooper, Luhta, Rukka, Icepeak, Ivana Helsinki.

Matkatarbed: Leatherman, Victorinox, Suunto, Halti ja Retki

Tööriided: L.Brador

Lasterõivad- ja jalanõud: Lassie, Reima, Reimatec, Kuoma, Ciraf, Didriksons, Viking

Sporditarbed: Stiga, Tunturi jalgrattad, Bauer, Wilson, Arena, Speedo, Fatpipe, Fast, CCM, Gymstick

Kodu ja sisustus: Vallila, Iittala, Arabia, Fiskars, Brio, Finlayson, Joutsen ja Familon, Aarikka, Brita, Finnlumor, Hackman, Luhta Home, Moccamaster, Moomin, Muurikka grilltarvikud.

Autokaubad: Kungs, Lasol, Valvoline, Bosch

„Prisma tööstuskaupade valikule, hinnale ja kvaliteedile Eestis konkurenti pole – oleme headele hindadele ja kõrgele kvaliteedile orienteeritud perekaubamaja. Alustasime värskendusprotsessi aasta tagasi ning 2018. aasta lõpuks oleme võtnud eesmärgiks välja vahetada 80% tööstuskaupadest, et tuua lai valik kvaliteetbrändide tooteid kliendile lähemale,“ ütles Nummelin. „Koos uue ja avarama valiku loomisega peame muutma inimeste mõtteviisi, sest paljudele tuleb üllatusena, et hüpermarket võib pakkuda niivõrd mitmekülgset ja heal tasemel sortimenti. Tänu suurusele ja tihedatele sidemetele emafirmaga saame seda teha ka oluliselt paremate hindadega.“

Võrreldes suuremate riikidega on Eesti kaupluste valik kitsas ja turu väiksuse tõttu tooted kallid. Kuulumine SOKsse võimaldab Prismal kliendini tuua värskema ja soodsama valiku nimekaid Skandinaavia brände.

Prisma ostujuht Tõnis Tomingas lisas, et Prismasse jõuavad mitme tuntud kaubamärgi tooted enamasti Eestis esimesena. Näiteks pakutakse alati värskeimat Iittala ja Arabia valikut.

„Kuulumine Eesti Prismaga võrreldes kümme korda suuremasse S-gruppi võimaldab meil pakkuda stabiilselt mitme protsendi võrra paremaid hindu,“ ütles Tomingas. „Mõne brändi puhul on erinevus suurem, mõne puhul väiksem. Kindlasti on parema hinnaga nimekamad Skandinaavia kaubamärgid. Näiteks tuntud brändi jalatsite puhul võib hinnaerinevus olla 10-20 eurot. Pikemas perspektiivis teeb tööstuskaupade ostmine Prismast mõistlikuks ka püsikliendiprogramm Konto, kuhu iga ostuga saab koguda boonuspunkte.“

Tomingas toonitas, et kindlasti jäävad Prisma valikusse ka Eesti tootjate tooted. Viimastel on võimalus pakkuda oma toodangut mitte ainult Eesti Prismadesse, vaid S-grupi sortimenti laiemalt ning seeläbi laiendada oma eksporttegevust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757