Autor: Kaubandus.ee • 24. juuli 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Margus Linnamäe omandas poole Biomarketist

Ärimees Margus Linnamäe sai konkurentsiametilt loa omandada 50% ökotoodete jae- ja hulgimüügiga tegelevast Biomarketist, kirjutab Ärileht.
Biomarketi kauplus Tartus
Foto: Margus Ansu / Postimees / Scanpix

Koondumisteate kohaselt on ostu eesmärgiks laiendada Biomarketi äritegevust, andes juurdepääsu Linnamäe ettevõtte UP Invest finantsvahenditele. Koondumine annab UP Investile võimaluse siseneda uutele turgudele, kus ta senini tegutses väikesemahulise kõrvaltegevusena.

Tehingu järgselt saab Up Investist Biomarketi suuromanik 50% osalusega ning 40% ettevõttest jääb Priit Mikelsaare ettevõttele OÜ Moos ning 10% Arno Ilvese ettevõttele Philia OÜ.

Linnamäe ettevõte tegutseb mitmetes valdkondades, millest olulisemad on ravimite hulgi- ja jaemüük, kinnisvarahaldus, parfümeeria- ja kosmeetikavahendite hulgimüük, segapõllumajandus, trükiteenuste osutamine, uudisteagentuuriteenused, meediamonitooringuteenused, ajalehtede ja ajakirjade kirjastamine, televisiooni- ja raadioteenused, reklaamitegevus, internetiportaalide- ja oksjonikeskkondade opereerimine, raamatute ja koolitarvete jaemüük, ajalehtede ja ajakirjade kojukanne.

Loe pikemalt Ärilehest ning Äripäevast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700