• 24.07.18, 10:25
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Margus Linnamäe omandas poole Biomarketist

Ärimees Margus Linnamäe sai konkurentsiametilt loa omandada 50% ökotoodete jae- ja hulgimüügiga tegelevast Biomarketist, kirjutab Ärileht.
Biomarketi kauplus Tartus
  • Biomarketi kauplus Tartus Foto: Margus Ansu / Postimees / Scanpix
Koondumisteate kohaselt on ostu eesmärgiks laiendada Biomarketi äritegevust, andes juurdepääsu Linnamäe ettevõtte UP Invest finantsvahenditele. Koondumine annab UP Investile võimaluse siseneda uutele turgudele, kus ta senini tegutses väikesemahulise kõrvaltegevusena.
Tehingu järgselt saab Up Investist Biomarketi suuromanik 50% osalusega ning 40% ettevõttest jääb Priit Mikelsaare ettevõttele OÜ Moos ning 10% Arno Ilvese ettevõttele Philia OÜ.
Linnamäe ettevõte tegutseb mitmetes valdkondades, millest olulisemad on ravimite hulgi- ja jaemüük, kinnisvarahaldus, parfümeeria- ja kosmeetikavahendite hulgimüük, segapõllumajandus, trükiteenuste osutamine, uudisteagentuuriteenused, meediamonitooringuteenused, ajalehtede ja ajakirjade kirjastamine, televisiooni- ja raadioteenused, reklaamitegevus, internetiportaalide- ja oksjonikeskkondade opereerimine, raamatute ja koolitarvete jaemüük, ajalehtede ja ajakirjade kojukanne.
Loe pikemalt Ärilehest ning Äripäevast.

Seotud lood

Uudised
  • 24.07.18, 21:43
Mikelsaar: konkurents on tugevmaks läinud
Margus Linnamäele kuuluvale UP Investile poole Biomarketi poeketist müünud Priit Mikelsaar otsis strateegilist partnerit, et turuosa hoidmiseks edasi liikuda.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele