Autor: Kaubandus.ee • 23. november 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, rahvusvaheliste jaekettide jõulureklaame

Vaata, millised on käesoleva aasta suurte rahvusvaheliste jaekaupmeeste jõulureklaamid. John Lewis & Partners, Sainsbury’s, Iceland, Waitrose & Partners, Marks and Spencer ja Boots, Tesco, Amazon, Lidl, ASDA, Aldi 2018. aasta jõulureklaamid.
Lidl jõulureklaam 2018
Foto: kuvatõmmis

John Lewis & Partners

Sainsbury's

Iceland

Waitrose & Partners

Marks and Spencer

Boots

ASDA

Aldi

Lidl

Amazon

Tesco

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757