Autor: Kaubandus.ee • 23. november 2018

Vaata, rahvusvaheliste jaekettide jõulureklaame

Vaata, millised on käesoleva aasta suurte rahvusvaheliste jaekaupmeeste jõulureklaamid. John Lewis & Partners, Sainsbury’s, Iceland, Waitrose & Partners, Marks and Spencer ja Boots, Tesco, Amazon, Lidl, ASDA, Aldi 2018. aasta jõulureklaamid.
Lidl jõulureklaam 2018
Foto: kuvatõmmis

John Lewis & Partners

Sainsbury's

Iceland

Waitrose & Partners

Marks and Spencer

Boots

ASDA

Aldi

Lidl

Amazon

Tesco

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070