Autor: Äripäev • 12. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sportland sai üle 7 miljoni euro kasumit

Kauplus SportsDirect.
Foto: Andres Haabu
Sportland International Group AS teenis eelmisel aastal 7,47 miljonit eurot kasumit, selgub Äripäeva Infopanka laekunud ettevõtte majandusaasta aruandest.

Ettevõte teenis eelmisel aastal 115,2 miljoni eurose käibe juures 7,47 miljonit eurot tegevuskasumit. Mullusega võrreldes kasvas ettevõtte müügitulu 9,34% ja tegevuskasumi rentaablus oli 6,48% (aastane muutus 5,77 protsendipunkti).

Aruandeaasta lõpus töötas ettevõttes 980 töötajat (täistööajale taandatult) ja aastaga kasvas töötajate arv 36 võrra.

2016. aastal oli ettevõtte müügitulu 105,40 miljonit ja tegevuskasum 6,46 miljonit eurot.

Sportland International Group AS asub ja on registreeritud Eestis. Ettevõttest 60% kuulub Sportsdirect.com Retail (Europe) S.A-le, mis asub Belgia Kuningriigis. 40% kuulub teiste ettevõtete kaudu Are Altrajale ja Anti Kallele.

Ettevõtte majandusaasta ei kattu kalendriaastaga. Ettevõtte majandusaasta lõppes 30. aprillil 2017. aastal ja ettevõte esitas oma majandusaasta aruande äriregistrisse tänavu 4. detsembril.

Sportland Grupp on spordi- ja vabaajakaupasid turustav jaekaubanduskontsern. Grupp juhib Sportlandi, Sportland Outleti, Sportsdirect.comi-i, Timberlandi ja O'Neilli jaekettide kauplusi Eestis, Lätis ning Leedus.

Sportland International Groupi majandusaasta kestab 01.05.2017 - 30.04.2018.

Ettevõtete majandustulemusi leiab Äripäeva Infopangast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757