Autor: Kaubandus.ee • 10. jaanuar 2019

Rimi keskköök paneb kuuks ajaks uksed kinni

Alates 12. jaanuarist ei müüda Rimi kauplustes Rimi keskköögis valmistatavaid toite, kuna keskköök on remondi tõttu suletud kuni 19. veebruarini.
Foto: Raul Mee

„Meie klientide jaoks tähendab keskköögi sulgemine seda, et valmistoidu lettidel ei ole Rimi tavapärased tooted, vaid koostööpartnerite valmistoidu valik. Samuti pole kahjuks võimalik absoluutselt kõiki Rimi valmistoite 100% asendada ning kindlasti peab arvestama sellega, et meie koostööpartnerite pakutav ei pruugi olla täpselt sellise maitsega nagu klient Rimi valmistoidu puhul on harjunud,“ sõnas Rimi ostujuht Margus Amor. „Ka ei saa me remonditööde tõttu pakkuda peolauatoitude valmistamise teenust.“

Rimi ostujuht märkis, et nende toitude osas, mida valmistatakse kauplustes kohapeal nagu pitsad- saiakesed ning värsked salatid, ei muutu midagi.

„Peamised põhjused, miks keskköök remonti läheb, on tootmise üleviimine keskkonnasäästlikule režiimile ning kõrge toiduohutuse hoidmise tagamine. Rimi on võtnud eesmärgiks tegutseda 2020. aastaks kliimaneutraalselt, mis tähendab, et meie keskkööki ootavad kõige kaasaegsemad ja keskkonnasõbralikumad tehnikalahendused. Vahetame näiteks ümber kõik külmikud selliste vastu, mis töötavad CO2 peal ning on loodussõbralikud – soovime, et meie jäetud ökoloogiline jalajälg oleks võimalikult väike,“ selgitas Amor.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700