Autor: Kaubandus.ee • 15. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristiine Keskusesse tuleb toidutänav

Lähipäevadel alustatakse Kristiine keskuse Endla tänava poolse fassaadi uuendamisega ning uuendustööde käigus ehitatakse keskusesse ka toidutänav, kuhu lisandub kaheksa uut söögikohta.

15. jaanuaril alustatakse Kristiine Keskuse Endla tänava poolse fassaadi ehitustöödega, mille raames saab Eesti üks esimesi ja hinnatumaid kaubanduskeskusi kaasaegse välisilme. Keskuse peasissepääs jääb kuni märtsini endisesse asukohta, pärast mida liigub 50 meetrit tankla poole. Tööd kestavad sügiseni.

“Kristiine on üks Tallinna populaarsemaid kaubanduskeskuseid ja meil on hea meel, et saame teha selle veelgi ilusamaks ja paremaks. Kuigi Endla tänava poolses otsas käivad kohati päris suured ehitustööd ei tasu karta seda, et keskuse igapäevases rütmis midagi muutub - kõik tänased poed ja teenindusasutused jätkavad oma tavapärast tööd,” ütles Citycon Eesti kaubanduskeskuste juht Helen Metsvaht.

Lisaks fassaadi kaasajastamisele tuleb Endla tänava sissepääsu juurde täiesti uus toitlustuskontseptsioon, mis keskendub kiirele kaasaegsele ja soodsale tänavatoidule koondudes ühtse katuskaubamärgi Kristiine Road alla. Toitlustusala suurus saab olema üle tuhande ruutmeetri. Lisandub 8 erinevat söögikohta.

“Loodame peagi avaldada ka toidukohad, kes alates sügisest Kristiines maitseelamusi pakkuma hakkavad. Võin kinnitada, et selles osas tuleb keskuse klientidele mitmeid positiivseid üllatusi,” sõnas Metsvaht.

Pärast uuendust on Kristiine Keskuses kokku 15 toitlustuskohta. Toitlustuse ja meelelahutuse osakaal üüritavast pinnast on seejärel 12 protsenti.

Kristiine Keskus avas uksed 1999. aastal. Esimene juurdeehitus tehti aastal 2002, kui Keskus laienes 17 000 ruutmeetri võrra. Aastal 2010 loodi teise laiendusega juurde 13 600 ruutmeetrit uut pinda.

43 700 ruutmeetrisel äripinnal tegutseb ligikaudu 170 kauplust. Kristiines on umbes 100 erinevat moepoodi ja 10 suurepärast söögikohta. Keskust külastab päevas ligikaudu 20 000 inimest ja sel on suur õue-, sise- ja ka katuseparkla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757