Autor: Kaubandus.ee • 21. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-rauta ärikliendiprogramm tegi läbi põhjaliku muutuse

Kesko Senukai gruppi kuuluvate K-rauta kaupluste ärikliendiprogramm läbis põhjaliku uuenduskuuri – allahindlusprotsent kasvas ja soodustused muutusid kõigile arusaadavamaks.
Ivo Looväli

“Seni sõltusid meie lepinguliste koostööpartnerite soodushinnad eelneva kalendriaasta ostumahust, muutusid ajas ja tekitasid sellega segadust ja mõnikord ka pahameelt,” selgitas Kesko Senukai Estonia ärikliendi müügidirektor Ivo Looväli. “See tõstatas vajaduse ärikliendiprogramm detailideks lahti võtta, analüüsida kliendi ootuseid ja luua päris uus süsteem, mis tagab selge ja püsiva allahindluse kõigile äriklientidele.”

Uus soodusprogramm kasvatas automaatselt kassas saadavat allahindlusprotsenti kõigile äriklientidele. Kui varasemalt võis olla aastaringne püsisoodustus kuni 10 protsenti ja täiendavat soodustust tuli kliendihalduriga eraldi läbi rääkida, siis nüüd kehtib suurklientidele aastaringne allahindlusprotsent 20 ja väikepartneritele 15.

Kesko Senukai on Baltikumi suurim ehitus- ja sisustuskaupluste kett. Eestis kuulub kaubandusvõrku kaheksa K-rauta kauplust: kaks Tallinnas, üks Tartus, Pärnus, Rakveres, Kuressaares, Võrus ja Valgas. Lisaks Eesti kauplustele kuulub kontserni 22 Senukai ja 54 frantsiisialusel opereerivat kauplust Leedus, 9 KSenukai kauplust Lätis ning Valgevenes 17 Senukai ja 14 frantsiisi alusel opereerivat kauplust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757