Autor: Kaubandus.ee • 8. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima muudab Aitäh kliendikaardi tähtajatuks

Jaekett Maxima muudab kliendilojaalsusprogrammi Aitäh kaartide kehtivusaja seniselt viielt aastalt tähtajatuks. Järgmise sammuna on plaanis tuua Eesti ühe suurima lojaalsusprogrammi klientideni ka digitaalne kliendikaart.

“Aitäh kaardi muutmisega tähtajatuks soovime üheltpoolt vähendada klientide tarbetut ajakulu kaardi vahetamisel ning teisalt on muudatuse taga ka keskkonnasäästualased kaalutlused, kuna meie lojaalsusprogrammiga on liitunud ligi 700 000 inimest ehk kaob vajadus sadade tuhandete uute kaartide väljastamiseks,” lausus Maxima Eesti kommertsdirektor Kristina Mustonen.

Praegu väljastatud kliendikaartidele on aegumistähtajana kantud tänavu 31. mai, kuid Mustoneni sõnul saavad kõik kliendid oma kaarti kasutada ja ostuboonuseid koguda ka edaspidi.

Mustonen märkis, et suured muudatused saavad alguse ikka väikestest sammudest. Nii on Maxima grupil järgmise sammuna kavas viia kliendilojaalsusprogramm digitaalsele platvormile, misläbi väheneb tulevikus vajadus plastkaartide kasutamise ja väljastamise järele veelgi.

Maxima lojaalsusprogrammiga liitunud kliendid koguvad boonusraha igalt oma ostult, välja arvatud alkoholi- ja tubakatoodetelt. Aastas kogutavate boonuste kogusumma on üle nelja miljoni euro, kliendid saavad kogutud boonuste arvelt tasuda 99% ulatuses ostu maksumusest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700