Autor: Kristjan Pruul • 6. juuni 2019

Linnamäe suurendas osalust Apollos

Ärimees Margus Linnamäe kavatseb kino- ja meelelahutusäri Apollos osalust veelgi suurendada.
Margus Linnamäe ostab Apollo Groupi kaasomaniku Ivar Vendelini välja
Foto: Raul Mee

Linnamäe suurosalusega firma UP Investi osalus Apollo Groupis kasvab varasemalt 55%lt 80%ni. UP Investis on Linnamäe osalus 78% ja Ivar Vendelinil 20%. Vendelini ettevõte OÜ Sandbach omab edaspidi 20% Apollost.

"OÜ UP Invest ja OÜ Sandbach on sõlminud kokkulepped, mille tulemusena ühine valitsev mõju lõpeb ja edaspidi on OÜ Apollo Group täielikult OÜ UP Invest kontrolli all. OÜ Sandbach jätkab vähemusosanikuna vastavas ärisuunas," teatasid osapooled konkurentsiametile.

Sandbachi juhatuse liige Ivar Vendelin ütles, et tehing oli pikalt ette teada.

Koondumise tulemusel ei muutu oluliselt kaubaturgude struktuur, kuna OÜ UP Invest omab juba praegu OÜ Apollo Group üle valitsevat mõju.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757