Autor: Kaubandus.ee • 3. juuli 2019

Prisma avab Tartus e-poe

Prisma Peremarket AS tuleb klientide soovile vastu ning avab ePrisma teenuse ka Tartus. Nii muutuvad Tartu ja Lõuna-Eesti inimestele veelgi kättesaadavamaks Prisma lai tootevalik ja püsivalt soodsad hinnad.
Prisma Peremarket AS tuleb klientide soovile vastu ning avab ePrisma teenuse ka Tartus.
Foto: Prisma Peremarket AS

„Oleme saanud väga palju tagasisidet, et ePrisma avamist oodatakse ka Tartus ning klientide soovile vastu tulles oleme otsustanud hakata alates juuli teisest nädalast pakkuma e-poe teenust ka Tartu Sõbra Prismas,“ sõnas ePrisma juht Helga Kumel.

„Teenuse pakkumiseks Tartus oleme teinud eraldi töötajate värbamise ja valitud inimesed saavad spetsiaalse koolituse. Järgmisel nädalal, 9. juulil alustame „Telli ja tule järele“ teenusega, kus kliendid saavad eelnevalt valitud ja tasutud toodetele ise kauplusesse järele tulla aga tulevikus loodame alustada ka kojuveoga.” lisas Kumel. „Kaupade ettetellimine annab võimaluse interneti vahendusel kiiresti oma ostukorv kokku panna ning neile järele tulla just siis, kui see kõige paremini sobib, nii ei pea oma aega kulleri tuleku järgi planeerima. Lisaks on see teenus kliendile tasuta.“ ütles Kumel, kelle sõnul on ligi 1/3 Tallinna ePrisma ostudest just „Telli ja tule järele“.

Seoses ümberkorraldustega sulgeb ePrisma Sikupilli ”Telli ja tule järele” teenuse alates 5. juulist, peale mida on kõikidel Sikupilli ePrisma klientidel võimalik kaupu mugavalt koju tellida või Mustamäe Prisma Drive-in väljastuspunkti järele tulles kaubad otse autosse tõsta.

Prismal on Tartus kaks hüpermarketist, millest üks asub Annelinnas ja teine Jõe keskuses. Jões keskuses asuv Sõbra Prisma on alates aprillist avatud ööpäevaringselt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757