Autor: Rivo Sarapik • 29. august 2019

EASi lahkuv juht võib siirduda Coopi

EASist lahkuv Alo Ivask ütles, et lahkumise otsustas see, et uus pakkumine oli igapidi huvitav ja väljakutsuv. Seda, kas tegemist on Coop Eestiga, polnud ta nõus Äripäevale kommenteerima.
Alo Ivask
Foto: Veiko Tõkman

Meil on toimetuses info, et see võiks olla Coop Eesti, mida te suundute juhtima. Kuidas sellega on?

Sellele küsimusele vastamisega peab kahjuks ootama. Mina seda kommenteerida täna kuidagi ei saa. Mul pole siin sellel hetkel midagi öelda, aga võin öelda, et lähiajal saab ka see küsimus, kuhu ma suundun, selgemaks. See on lähinädala või nädalate küsimus.

Kirjutasite mõned kuud tagasi Äripäevas EASi uuest fookusest. Millal teil otsus sündis lahkuda?

Selle otsuseni jõudsin ma alles mõni päev tagasi. Väga raske otsus.

Mis selle uue väljakutse juures oli, mis pani teid selle kasuks otsustama?

Ega EAS ei ole midagi sellist, mida ma oma mõtetes oleks välistanud. See töö on siin ka vägagi huvitav ja väljakutsuv. Aga mis teiselt poolt vastu panna oli, on kiiresti arenev sektor ja natuke selliseid muutmist vajavaid asju, samas ka mingite asjade head püstihoidmist. Nii et igatepidi väga huvitav ja tõsine väljakutse.

Loe pikemat intervjuud Alo Ivastkiga Äripäevast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070