Autor: Art Lukas, Maksekeskuse nõukogu liige • 10. september 2019

Kui palju e-kaubandus mõjutab kaubanduskeskusi?

Astri Grupi nõukogu liige Silver Hage ja Colliers Internationali partner Margus Tinno arutlevad selle üle, kas kaubanduskeskused peaksid tundma muret e-kaubanduse arengu pärast ning kuidas on mõlemal võimalik edukalt toimetada.
Colliers Internationali partner Margus Tinno, saatejuht Art Lukas ja Astri Grupi nõukogu liige Silver Hage arutlevad saates "E-kaubanduse areng ja tulevik", kuidas saavad edukalt toimetada nii kaubanduskeskused kui ka veebipoed.
Foto: Maarit Eerme

Vestlust juhib Art Lukas Maksekeskusest.

Saadet toetab DPD.

Kuulake saadet siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700