Autor: Kaubandus.ee • 29. oktoober 2019

Eestis avatakse unikaalne hübriidhotell

Kadriorus asuv Oru Hotell sulgeb novembris külastajatele uksed, et alustada ligi viis kuud kestvate renoveerimistöödega. Ümber kujundatakse kogu interjöör ning hüvasti jäetakse ka traditsioonilise hotellipidamisega - külastajate muutunud ootused ja vajadused nõuavad uut lähenemist ka teenusedisainis.

Disainiagentuur Velveti eestvedamisel ja sisearhitekt Kätlin Ölluki (Nobe Interiors) ning teenindusdisainer Edith Mihkelsoni kaasabil saab kevadel avatav Oru Hub Hotel olema Eestis veel unikaalne, kuid mujal maailmas üha enam populaarsust koguv hübriidhotell, mis arvestab kaasaegsete reisimise ja töötamise harjumustega.

Lisaks tubadele ja kodusele restole saab hotelli südameks avatud ühisala, mis on koht nii puhkamiseks kui töötamiseks. Coworking põhimõttel toimiv ala on varustatud kõige kaugtööks vajalikuga ülikiirest internetiühendusest helikindlate telefonikabiinideni. Olulisel kohal saab olema ka keskkonnasõbralikkus: toad on varustatud ökoloogiliste hügieenitarvetega ning Ott Uude juhtimise all avatavas restos valmistatakse ehedat, piirkonnale omaste maitsetega toitu kohalikust toorainest.

Kuigi värskenduskuur oli hotelli juhtkonnal plaanis ette võtta, ei olnud see kavas kaugeltki nii mastaapsena, kui tänased plaanid ette näevad - Velveti poole pöörduti algselt sooviga uuendada kodulehekülge ja graafikat. Kohtumiste käigus sai aga kiiresti selgeks, et sellest ei piisa. Konkurentsis püsimiseks ja majutusteenuse trendidega kaasas käimiseks on vaja teha 180-kraadine pööre ka teenusedisainis ja kontseptsioonis.

“Külalised otsivad aina enam eriliste omadustega hotelle ja teatud segmentides ei ole nad huvitatud üksnes hinnast ja hotelli väljanägemisest, vaid ka hotelliteenuste emotsioonist ning elamust loovatest lisaelementidest,” kommenteeris Oru Hub Hotelli tulevane tegevjuht Kristel Mäenurm ja lisas: “Mõistsime, et klientide 21. sajandi vajadustega kohanemiseks peame muutuma tavahotellist tulevikukindlaks elustiili-hotelliks, mis oleks koht nii töö tegemiseks kui puhkamiseks ning kuhu leiaks tee nii moodne diginomaad kui perekeskne reisija.”

Uuenenud Oru Hub Hotel avab uksed aprillis 2020.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757