Autor: Hando Sinisalu • 28. november 2019

Kaubanduskeskuse restoran köidab eeskätt parkimisvõimalusega

Saates on külas restoranide Pelm ja Hips Burger esindaja Dmitri Antonov ja Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor, kellega tuleb juttu restoranide positsioonist, väljakutsetest ning konkurentsist.

Anonovi sõnul tulevad inimesed kaubanduskeskuses asuvasse restorani sööma eelkõige sellepärast, et seal on mugav autoga parkida. "Lisaks soovivad inimesed saada kogu teenust - shopata, restoranis käia ning lastega aega veeta," ütles Antonov.

Remmelkoore sõnul trendid tulevad ja lähevad kuid toidu puhul on maitse siiski kõige tähtsam. "Selles osas ei tohi lõivu maksta." Antonov lisas, et inimestele meeldib kõige enam kodune toit, suur portsjon, hea maitse ja hinnaga.

Saadet juhib Hando Sinisalu.

Saadet toetab T1 Mall of Tallinn.

Kaubandus.ee toetajad:
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700