3. detsember 2019

Selver avab Võru Kagukeskuses supermarketi

Kagu-Eesti suurimaks kaubanduskeskuseks kasvanud Kagukeskuses avab kevadel pärast laienemistööde lõppu uksed Selveri supermarket.
Foto: Hendrik Osula

„Võru on Selveri jaoks väga oluline piirkond. Soovime oma klientidele pakkuda senisest veelgi paremat kaupade valikut ja olla sellega esimeseks valikuks Võrus elavatele ja Võru linna külastavatele inimestele. Kagukeskuse hea asukoht ja tublid rentnikud tõotavad head sünergiat nii kaupmeestele kui klientidele,“ ütles AS-i Selver juhatuse liige Kristi Lomp.

„OÜ-l Kroonikeskus on olnud Selveriga pikaajaline edukas koostöö Rakvere Kroonikeskuses ning täna on uues formaadis laienenud Võru Kagukeskus valmis andma üle värskelt renoveeritud pinnad, et jätkata koostööd Võru linnas. Ootus värske toidupoe järele on suur nii üürnikel kui linnarahval,“ ütles Kagukeskuse arendaja OÜ Kroonikeskus juhatuse liige Elmo Ehrlich.

Uus kauplus avab uksed märtsi lõpus. Kauplus hakkab tegutsema 2300-ruutmeetrisel üldpinnal. Tegemist on Selveri keskmist ehk supermarketi formaati kauplusega. Kagukeskuse Selveris saab tööd ca 30 töötajat.

Kagukeskuse Selveri sortimendis saab olema üle 15 000 erineva toote, mille seast leiab nii enamostetavad kaubad kõikidest toidukaupade kategooriatest kui ka lai valiku esmatarbekaupu tööstuskaupadest.

Uus kauplus avatakse Selveri kaupluste puhul standardiks saanud SelveEkspressi iseteenindussüsteemiga.

Kagukeskuse Selveris kasutusel oleva tehnika valikul on tingimuseks olnud keskkonnasõbralikud lahendused. Seetõttu võetakse kaupluses kasutusele CO2-põhine külmasüsteem. Külmasüsteemi ehitab Kitman Coldtech.

Kaupluse puu- ja juurviljaosakond avatakse täielikult elektrooniliste hinnasiltidega, sama ootab ees kogu Selveri keti ülejäänud kauplusi. Elektroonilised hinnasildid on osa Selveri paberivabast missioonist, mille esimeseks etapiks oli trükireklaami asendamine kauplustes digiekraanidega. Ka Kagukeskuse Selveris võetakse müügisaalis ja teenindusletis kasutusele klientidele olulist teavet jagavad digiekraanid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757