Autor: Best Sales • 4. detsember 2019

Eestlanna sai Hesburgeri parimaks piirkonnajuhiks

Eestlanna Merle Milvere valiti teist aastat järjest Hesburgeri parimaks piirkonnajuhiks Baltikumis. Eesti parimaks Hesburgeri restoraniks valiti Jõhvis asuv restoran.
Vesa Viitanan ja Merle Milvere
Foto: Kristaps Lapik

Hesburgeri tegevjuhi Vesa Viitaneni sõnul on tal hea meel Merle Milveret tunnustada kogu juhtkonna nimel. ”Merle on kogenud professionaal, kes on austatud ja armastatud nii kolleegide kui alluvate seas,” kirjeldas teda Hesburgeri tegevjuht Vesa Viitanen. ” Juhtide poolt on Merlel suur usaldus, sest tal on oskus jagada oma teadmisi, tugev tahe asju edasi viia ja valmisolek alati abistada kui vaja,” lisas ta.

Parima Eesti restorani tiitel läks sel aastal Jõhvi Hesburgerile, mida juhib Ksenia Tsõgankova. Parim valiti kolme parima piirkonna hulgast, kuhu lisaks Jõhvile kuulusid ka Tallinna Sikupilli ja Tartu Kaubamaja Hesburgeri restoranid. Hesburgeri parim restoran valitakse siseauditi, tagasiside ja teenindusstandardist kinnipidamine alusel.

Hesburgeril on Eestis 48 restorani ja 506 töötajat. Kokku on maailmas tänase seisuga avatud 497 Hesburgeri restorani üheksas riigis, lisaks Baltikumile ka Skandinaaviamaades, Venemaal, Ukrainas, Saksamaal ja Bulgaarias.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700