Autor: Kaubandus.ee • 27. jaanuar 2020

Viru Keskuse Parim Teeninduskoht on Calvin Klein Jeans

26. jaanuari õhtul tunnustati möödunud aasta tulemuste põhjal Viru Keskuse parimaid teeninduskohti, ostukeskkondi ning professionaalsemaid teenindajaid. Parimaks teeninduskohaks hinnati Calvin Klein Jeans butiik.
Parim teeninduskoht

Parima ostukeskkonna tiitli pälvis Tele2 ning 2019. aasta silmapaistvaimaks teenindajaks Viru Keskuses tunnistati Hanna Brigita Jaanovits Tommy Hilfigeri poest.

“Jaanuarikuu viimasel pühapäeval toimuvast parimate tunnustamisest Viru Keskuses on saanud iga-aastane oodatud traditsioon, millega teeme kummarduse meie teenindajate tublile tööle ning tunnustame ostu- ja teeninduskohti, kes järjepidevalt pingutavad selle nimel, et külastajat võtaks vastu kaasaegne, õdusa miljöö ja meeldiva teenindusega ostukeskkond," rääkis Viru Keskuse tegevjuht Gertti Kogermann. Tema sõnul võivad võitjad enda üle teenitult uhkust tunda, kuna auvääärsed tiitlid selguvad terve aasta vältava mitmekülgse hindamise tulemusena.

„Parim Teeninduskoht“ konkursi võitjad selgitakse välja, testides nii klienditeeninduse praktilisi oskusi kui ka hinnates vajaliku teooria tundmist. 2019. aasta parimaks tunnistatud Calvin Klein Jeans kauplusele järgnesid siin Apotheka ja Yolo pood. Parim Ostukeskkond selgub külastajate ning ostukeskkondade spetsialistide koondhinnangu tulemusena. 2019. konkursi esikolmik on selles kategoorias vastavalt Tele2, ehtepood Grenardi ja rõivakauplus Marc O’Polo.

Parim Ostukeskkond

Parima Teenindaja konkursi finalistid valitakse testostude ja teooriatestide tulemuste põhjal ning tiitlivõitjad selguvad terve päeva vältel toimuvas müügivõistluses kaamerate ja žürii pilgu all, kus teenindajate oskused pannakse tõeliselt proovile nende jaoks võõras ostukeskkonnas igapäevatööst erinevat kaupa müües. 2019. aasta tublimatest tublimad olid Viru Keskuses Hanna Brigita Jaanovits (Tommy Hilfiger, I koht), Karis Lipp (Tommy Hilfiger, II koht) ning Mariliis Pelberg (Premiere by Poldma, III koht).

Parim teenindaja võitjad

Viru Keskus on Eesti suurima külastatavusega paik ning eelistatuim ostukeskus. Viru Keskuses on üle saja kaupluse ja teeninduskoha, Eesti suurim ning maailma nelja parima raamatupoe hulka arvatud raamatukauplus, Baltimaade suurim ilutoodete piirkond, kohvikud ja restoranid, spordiklubi ning südalinna soodsaim parkimismaja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757