Pereettevõttena alustanud 4SistersKitchen Catering tegi aastaga läbi kolmekordse kasvu ning avas mõne nädala eest Liivalaia tänaval nimikohviku. Catering-ettevõtete TOPis esimest kohta jagava 4SistersKitchen Cateringi asutaja ja tegevjuht Annika Pillerpau räägib, kuidas luua toimiv meeskond, millised trendid on toitlustussektoris ning kuidas turul eristuda.
4SistersKitchen Cateringi asutaja ja tegevjuhi Annika Pillerpau üks suur unistus sai teoks, kui mõned nädalad tagasi avati Liivalaia tänaval õdus kohvik.
Autor: Liis Treimann
2009. aastal 4SistersKitchen Cateringi nime all turule jõudnud toitlustusettevõte jõudis üsna kiiresti tellijate lemmikute hulka. Nüüd jagunevad nende kliendid suures plaanis kolmeks.
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Liitu Kaubanduse iganädalase uudiskirjaga, et ükski oluline teema valdkonnas ei jääks märkamata.