Autor: Maarit Eerme • 30. jaanuar 2020

Catering-ettevõtete TOP: 4SistersKitchen laiendab haaret

Pereettevõttena alustanud 4SistersKitchen Catering tegi aastaga läbi kolmekordse kasvu ning avas mõne nädala eest Liivalaia tänaval nimikohviku. Catering-ettevõtete TOPis esimest kohta jagava 4SistersKitchen Cateringi asutaja ja tegevjuht Annika Pillerpau räägib, kuidas luua toimiv meeskond, millised trendid on toitlustussektoris ning kuidas turul eristuda.
4SistersKitchen Cateringi asutaja ja tegevjuhi Annika Pillerpau üks suur unistus sai teoks, kui mõned nädalad tagasi avati Liivalaia tänaval õdus kohvik.
Foto: Liis Treimann

2009. aastal 4SistersKitchen Cateringi nime all turule jõudnud toitlustusettevõte jõudis üsna kiiresti tellijate lemmikute hulka. Nüüd jagunevad nende kliendid suures plaanis kolmeks.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070