Autor: Maarit Eerme • 30. jaanuar 2020

Majutusfirmade TOP: Centennial lennutas end klientide südameisse

Majutusettevõtete edetabeli vallutanud Centennial Hotell Tallinna avas hotellikett Unique Hotels Group 2017. aastal täielikult renoveeritud endises statistikaameti majas. Lühikese tegutsemisaja jooksul on näidatud häid tulemusi ning saadud klientidelt suurepärast tagasisidet.
Hotellijuhi Kadi Saadlo sõnul on praegu mitmeid huvitavaid uusi projekte õhus
Foto: Jaanar Nikker

Hotelli juht Kadi Saadlo ütles, et hotelliketi Unique Hotels Group omanikud otsivad pidevalt võimalusi, kuhu areneda. “Meie hotelliketil on läinud hästi. Oleme aktiivselt turul olnud 18 aastat ning järgemööda oleme avanud uusi hotelle. Ketil tervikuna on olnud stabiilne tõus, aasta-aastalt on käibed ja kasumid kasvanud.” Saadlo sõnul vaatavad omanikud ka aktiivselt uusi projekte ja koostöövõimalusi, ka täna on paar põnevat projekti õhus. “Kindlasti tahaks turule veel tuua midagi uut.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757