Autor: Kaubandus.ee • 6. märts 2020

Prisma jaekette Eestis hakkab juhtima Ilkka Alarotu

Ärijuht Ilkka Alarotu SOK Vähittäiskauppa Oy juhtkonnast asub tööle SOK Liiketoiminta Oy-s ning tema uueks vastutusalaks saab Eesti ja Peterburi piirkonna kaupluseäri segment.
Ilkka Alarotu
Foto: SOK Liiketoiminta Oy

Ilkka alustab Eesti kaupluseäri segmendi vastutava juhina tööd 04.05.2020 ja Peterburi vastaval ametikohal alates 01.01.2021. Oma uuel ametikohal allub ta SOK Liiketoiminta Oy tegevjuhile Jari Annalale.

Loe lisaks
Prisma uus juht võtab turuosa tagasi

„SOK Liiketoiminta Oy soovib pikemas perspektiivis saavutada olulist kasvu nii kaupluste kui ka majutustegevuse segmendis. Lähiaastatel püüame S-Grupi ärikontseptsioone kohandades kasvatada ennekõike Eesti ja Peterburi kaupluseäri. Ilkkal on pikaajalised kogemused ja tema kompetents annab meile vajalikku lisajõudu lähipiirkonna kaupluseäri arendamiseks,“ selgitab Annala.

”Soovime viia Soomes kogutud oskusi, teenuseid ja tooteid lähikauplustesse ka mujal. Pean Eesti ja Venemaa kaupluseäri kasvustrateegiat väga huvipakkuvaks ning näen häid võimalusi meie positsioone neil turgudel tugevdada. Arendame oma kontseptsioone kohalike klientide arvamusi kuulates ning reageerides nende vajadustele,” tõdeb Alarotu.

Direktor Arttu Laine on juba alustanud uue spetsialisti otsimist Ilkka varasemale ametikohale. OOO Prisma tegevjuht Jarmo Paavilainen jätkab tööd oma ametikohal Peterburis. Eesti AS Prisma Peremarketi tegevjuht Jussi Nummelin lahkub töölt S-Grupist. Praegu tegutseb tema kohusetäitjana Teemu Kilpiä.

S-Pankki ja FIMi turunduse ja kommunikatsiooni eest vastutav juht Pekka Haverinen on nimetatud SOK Liiketoiminta Oy turundus- ja kommunikatsioonijuhiks. Pekka alustab uuel ametikohal tööd kohe. Ta vastutab edaspidi SOK Liiketoiminta Oy turunduse ja kommunikatsiooni juhtimise eest tihedas koostöös tütarettevõtte turundusosakondade ja kettide juhtkondadega. Ta allub oma töös Jari Annalale. "Pekka mitmekülgsed kogemused ja teadmised digitaalse turunduse ja kliendiinfo haldamise alal aitavad meil oma tegevust arendada ning saavutada seatud eesmärgid ka praeguses keerulises rahvusvahelises ärikeskkonnas."

„Tõhusam klientide mõistmine avab meile uusi võimalusi nii kaupluse- kui ka majutusäri turunduses ja kliendisuhete juhtimisel. Alustan põnevusega tööd SOK Liiketoiminta Oy kasvustrateegia elluviimise nimel," sõnab Haverinen.

„Soovin Pekkale ja Ilkkale uutes väljakutseid pakkuvates tööülesannetes edu,” ütleb Jari.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757