• 26.03.20, 14:31

Laura Kuldkepp lahkub Tradehouse’i juhi kohalt

Seitse aastat ilukaubamaja Tradehouse juhtinud Laura Kuldkepi viimane tööpäev on 27. märtsil.
Laura Kuldkepp
  • Laura Kuldkepp Foto: Kalev Lilleorg
„Suur rõõm on olnud viimased 7 aastat Tradehouse’is toimetada ja anda enda panus ettevõtte arengusse läbi ägedate projektide ja uute algatuste,“ sõnas Kuldkepp teates.
Tema sõnul see ajahetk, kus Tradehouse täna on, on üks ootamatumaid ja keerulisemaid ning tema otsus sündis raske südamega. „Seitsme aastaga olen näinud ettevõtte erinevaid arenguetappe ja seda, kuidas neljakümnest inimesest on saanud enam kui 120-liikmeline tiim ja 4 miljonist müügikäibest 17-miljoniline.“
Kuldkepp lähtus oma otsuse tegemisel oma tervisest ning otsustas mõneks kuuks aja maha võtta, et pühenduda lastele, koguda jooksukilomeetreid ja varuda energiat.
Tradehouse juhtimise võtab üle ettevõtte omanik Avo Kivimaa.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 16:14
Advendikalender: kuidas sai lastele loodud kingikogumikust kõigile mõeldud hitt-toode
Advendikalendrid olid eelmisel sajandil peamiselt lastele turustatud viletsavõitu šokolaadiga kommikarbid, mille aknaid avati igal jõulueelsel päeval, lootuses leida kartongi tagant midagi erilist. Ehk oled tähele pannud, et advendikalendrite valik on poelettidel aga igal aastal järjest mitmekesisemaks muutunud. Oma minikingikogumikega on tulnud turule nii mänguasjatootjad, sokikaupmehed, küünlavalmistajad kui ka ilubrändid.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kaubandus esilehele