Autor: Kristjan Pruul • 20. aprill 2020

Kaubandussektor võlgneb maksuametile pea 10 miljonit

Märtsi eest deklareeritud tööjõumaksudest on praeguse seisuga tasumata 65 miljonit eurot, 12 protsenti ettevõtetest jättis tööjõukulud üldse deklareerimata. Jaekaubanduses ulatub võlgnevus pea 10 miljoni euroni.
Maksuameti peadirektor Valdur Laid.
Foto: Andras Kralla

Tulumaksudeklaratsioonid tuleb esitada 10. kuupäevaks ning praegu võib maksu- ja tolliameti juhi Valdur Laidi sõnul tulemused kokku võtta nii, et 460 miljoni euro eest kohustusi deklareeriti, üks kuuendik on laekumata ning suurimas summas on jäänud maksud tasumata töötlevas tööstuses, hulgi- ja jaekaubanduses ning info ja side sektoris.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757